Fashion moments Moda

Black Fashion Friday

Black Fashion FridayFashionUp.ro se alătură conceptului Black Friday din 23 noiembrie oferind un discount de 20% la toate produsele. Reducerea se aplică la peste 30.000 de produse, inclusiv la cele care au deja preţurile reduse. Campania va fi activă în data de 23 noiembrie 2012, de la ora 00:00 până la 23:59.
Rochii de la Nissa, La Femme şi Zasha, încălţăminte de la Otter, Dr. Scholl, HotStepper şi Epica, jeans casual de la Diesel, Colin’s şi Replay, genţi Versace, cămăşi Calvin Klein şi ţinute unicat de la designeri români şi branduri internaţionale vor beneficia de un discount de 20%.
De asemenea, peste o mie de modele de încălţăminte din ultimele colecţii şi peste 5.000 de produse în Outlet de la branduri renumite vor beneficia de reduceri.
FashionUp.ro va continua Black Fashion Friday cu Black Weekend, perioadă în care se vor desfăşura o serie de oferte limitate cu discount-uri substanţiale, dar şi alte surprize de la branduri notorii.
 
FashionUp, primul mall online din România, a fost lansat în 2009 şi cuprinde peste 600 de branduri naţionale şi internaţionale de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, parfumuri şi decoraţiuni. Zilnic, FashionUp pune la dispoziţie produse din ultimele colecţii de la branduri renumite. Mango, Calvin Klein, Diesel, Nissa şi Guess sunt câteva dintre brandurile prezente. În Outlet se regăsesc produse din ultimele colecţii ale sezonului care beneficiază de reduceri substanţiale. Secţiunile dedicate Designerilor Români propun creaţii ale unor branduri precum Mihaela Glăvan şi Adelina Ivan. Săptămânal, FashionUp.ro organizează campanii limitate pentru branduri locale şi internaţionale cu discounturi de până la 90%.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu