Accesorii Moda

Bijuteriile originale, dovada amprentei personale

Bijuteriile originale, dovada amprentei personale Cu siguranta ne intrebam uneori, cum a ales o femeie o bijuterie asa frumoasa si care a fost criteriul pe care s-a bazat. Nu ne bazam doar pe gusturi ci si pe stil si calitate.
De multe ori, desi multe femei investesc sume mari in haine si accesorii,  parca tot nu au acea sclipire, acel vibe; asta pentru ca nu sunt originale si aleg copii care merg in lant in lanturile de magazine.
Hai sa vorbim despre originalitate si mai ales originalitate in cazul bijuteriilor. Sa vorbim despre ceea ce inseamna sa investesti in propria imagine, nu in imaginea copiata din mall-uri.

Va propunem un brand original, calitativ in care se dedica timp si munca si mai ales materiale de a caror calitate nu avem indoieli. O femeie talentata, pe numele ei Ioana Preda, construieste colectii de bijuterii atat de frumoase, incat nu poti face fata si cu siguranta achizitionezi macar un model.Bijuteriile originale, dovada amprentei personale

Bijuteriile  Ioanei Preda au la baza  argint 925, ceea ce garanteaza ca nu se vor oxida, sunt  simple sau cu pietre naturale diamond cut.  Colectiile sunt alcatuite din bijuterii aduse din Italia si alte tari europene, si desi gasim un mix european,  stilul este creat 100% de Ioana. Daca le doriti pentru voi, va asigura fara dubii un accesoriu unic si care va diferentiaza, iar daca le doriti pentru un cadou, portofoliul Ioanei va salveaza.

Admirand pagina ei de Facebook (unde puteti si plasa comenzi), putem trage cateva concluzii care ne bucura: sunt trendy, diverse si de calitate.
Va invitam si va incurajam sa cumparati produse unice si atat de frumoase, ale unor oameni care depun munca si suflet pentru ca noi sa fim frumoase si impodobite cu stil.
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu