Accesorii Moda

BellArt- accesorii cu personalitate

BellArt- accesorii cu personalitateFrumuseţea este o stare naturală de spirit care se reflectă în aspectul fizic. Este demonstrat că stările de spirit îşi trag seva si din accesoriile care completează ţinutele zilnice.

Fiecare femeie are nevoie de siguranţă, de acel ingredient unic care să îi valorifice armonios frumuseţea. Ei bine, cel mai bun mod de a conferi prospeţime fiecărei ţinute, este prin intermediul unui accesoriu chic. BellArt, este tocmai acea sursă de accesorii handmade cu personalitate, deoarece conferă ţinutelor comune, o eleganţă desăvârşită.

Totul a început din curiozitatea de a da naştere ideilor creative, prin crearea unor papioane colorate şi extrem de chic. Cu timpul, numărul accesoriilor a crescut şi ne-am gândit să împletim creativitatea şi pasiunea cu comerţul. Astfel, am realizat pagina de facebook ca un start promiţător, transformând un hobby frumos, într-un bussiness prosper.

Accesoriile handmade dau culoare, prospeţime şi rafinament fiecărei ţinute , transformând orice articol vestimentar, într-o adevărată operă de artă.

Prin BellArt ne propunem ca talentul nostru sa il transformăm într-o sursă personală de accesorii handmade generatoare de energie şi frumuseţe. Astfel, confecţionăm o gamă largă de accesorii începând de la papioane până la broşe si brâuri, toate în modele unicat. Accesoriile noastre au PERSONALITATE.

BellArt- accesorii cu personalitate ’’Consider că accesoriile sunt la fel de importante ca şi articolele vestimentare. Spre exemplu, uneori fără broşa potrivită poţi să te simţi incompletă. Oricât de elegantă ar fi o ţinută, nu poate străluci fără un accesoriu chic şi plin de personalitate, ei bine BellArt reprezintă ingredientul esenţial pentru orice stil vestimentar’’- A declarat AnaMaria Jurju

’’Este atât de frumos să îţi transpui ideiile în accesorii colorate, pline de personalitate. Fiecare produs conţine dăruire şi pasiune pentru arta handmade, de aceea, BellArt este o sursa personală de accesorii a fiecărei femei, întrucât reuşeşte să se încadreze perfect în stilul oricărei ţinute’’- A declarat Manuela Buiac

Toate accesoriile sunt produse 100% româneşti lucrate de propriile noastre mâini. Totodată, conferim promisiunea unor piese de rezistenţă în cadrul ţinutelor, datorită calităţii şi originalităţii pe care le inspirăm prin fiecare produs confecţionat.

Pe viitor, ne propunem diversificarea liniei de accesorii prin crearea de brăţări sau coliere cu stil, care să evidenţieze frumuseţea feminină în fiecare clipă. Poţi începe chiar acum să dai viaţă ţinutelor tale accesând: https://www.facebook.com/bellartaccesorii


BellArt- accesorii cu personalitate

BellArt- accesorii cu personalitate                           


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu