Fashion moments Moda

Beauty news: Epileaza-te acasa cu „lumina intens pulsata”


Beauty news: Epileaza-te acasa cu „lumina intens pulsata”

Ţi-ai putea imagina vreodată cum ar fi să nu îţi mai faci griji pentru firele de păr nedorite, care cresc mereu, creându-ţi deseori neplăceri? Cum ar fi ca părul să nu mai crească deloc? Iar procesul epilatului să nu mai presupună durere şi iritaţii? Pregăteşte-te pentru un nou produs, care va schimba pentru totdeauna rutina toaletei feminine.

Pe anumite pieţe europene, Philips a lansat Lumea, un nou sistem de epilare inovator, bazat pe lumină intens pulsată (IPL), care opreşte creşterea firului de păr. Folosirea lui nu implică durere.

Această nouă tehnologie de îndepărtare a părului, bazată pe lumină intens pulsată (IPL) utilizată până nu demult doar în industria cosmetică profesională, este disponibilă acum în casa ta, datorită inovaţiei Philips.

Cum funcţionează?
Impulsurile luminoase sunt aplicate direct asupra firelor de păr, având ca rezultat intrarea foliculului într-o stare de inactivitate şi oprirea naturală a creşterii părului. Pentru a împiedica reapariţia firelor de păr, tratamentul trebuie repetat o dată la două săptămâni.

Practic, firele de păr sunt „adormite” şi nu mai ajung la suprafaţa pielii. În cazul în care aparatul nu mai este folosit, firele de păr vor creşte din nou. Acesta nu este un produs de epilare definitivă, ci un produs care asigură o epilare fără nicio durere,…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu