Moda Sugestii

Asortare in cuplu

Asortare in cupluEl si ea. Doi oameni care nu-si impart decat cuvinte frumoase si doua inimi ce bat impreuna. Ii vezi adesea pe strada, tinandu-se de mana, si te intrebi cum oare doi oameni pot simti atat de mult incat par a semana intre ei. Si nu, nu cred nici o clipa in vreo teorie a carmei. Cred doar in inteligenta cu care doi oameni pot fi un cuplu, pe dinauntru si pe dinafara, cu aceeasi usurinta cu care isi spun, zi de zi, buna dimineata. Dar bine, veti spune, ce treaba are asta cu moda? Exista oare vreo moda pentru cupluri? N-as crede. Sau poate doar cand vine vorba de nunta. Dar si atunci, e vorba mai degraba de acea clasica diferenta de alb si negru, ce n-are nimic de-a face cu protagonistii ei. Si totusi, sunt cupluri pe care le recunosti chiar daca nu le stii. Acei oameni care sunt cu adevarat o pereche, si care din incaperea apartamentelor proprii, ajung sa se cunoasca atat de bine incat stiu cum si ce sa poarte cand se vor intalni.

Dar oare vin toate astea de la sine, sau e nevoie de ceva anume pentru ca doi sa fie nu doar in viata, ci si pe strada asortati? In primul rand, e nevoie de un anume gust pentru moda. Si chiar daca poate femeile sunt cele mai preocupate de asta, daca il iei de mana azi la shopping si ii promiti in schimb o plimbare prin parc, s-ar putea sa poti sa-i deschizi ochii spre o lume ce i se parea, misogin, doar a ta. Si de aici pana la a fi asortati e doar un pas.

Nu-i poti impune desigur  sa poarte ce vrei, la fel cum nici macar nu ai vrea tu insati asta. Mai degraba, lasa-l pe el sa descopere ce anume va face stilul sa fie comun. Arata-i pe strada acei timizi trecatori ce poate se afla la prima intalnire…ea in rochie de bal, el in tenisi, si spune-i ca voi sunteti pe deplin diferiti de ei.

Asortarea in cuplu inseamna mai mult decat a da bine in poze. E adevarat, ne-am obisnuit sa vedem doar la evenimente speciale doi oameni purtand haine ce se potrivesc. Totusi, daca v-ati imagina trecand prin fata unei vitrine, si v-ati vedea purtand haine ce se aseamana, cu siguranta veti avea sentimentul unei mult mai profunde comunicari.

Desigur, multi se vor grabi sa ma condamne pentru superficialitate, spunandu-mi ca nu haina face pe om. Si crezand asta, nu-mi pot abtine insa gandul ca hainele ii fac pe oameni putin mai fericiti..

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu