Fashion moments Moda

Asia in 2: Doua zile in Bangkok

Asia in 2: Doua zile in BangkokTurul nostru prin Thailanda l-am finalizat in agitata metropola Bangkok. Inca de cand ne-am facut planurile, aveam in minte un lucru clar despre sederea noastra in capitala: voi alege un hotel pe malul raului Chao Praya, in jurul caruia se invarte totul in oras.

Si am avut dreptate, iar unul din highlight-urile sederii noastre in Bangkok au fost serile petrecute la piscina fix pe malul raului, privind traficul intens de barci in susul si josul apei.

In plus, a fost o placere sa urmarim aceeasi agitatie pe apa de la balconul nostru de la etajul 18, in fiecare dimineata sau seara, dar si de la terasa unde am luat micul dejun sau pranzul.

Stind pe malul apei, tintele noastre principale, Palatul regal si templele de langa, erau usor de ajuns direct cu barca, un alt plus al sederii pe rau.

De la Peninsula, hotelul nostru, am luat cocheta barcuta care te traversa raul, pana la statia de vizavi, de unde am luat “barca cu steag portocaliu”, care 15 min mai incolo ne-a lasat in fata la Palatul Regal.

Daca pana atunci, prin sudul Thailandei, am crezut ca am vizitat temple superbe, Palatul Regal si Wat Pho si Wat Phra, cele 2 temple de langa ne-au adus la nivelul urmator. Pereti intregi decorati minutios cu floricele, picturi, mozaice…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu