Fashion moments Moda

Anul insulelor: Galapagos cu copiii

Anul insulelor: Galapagos cu copiiiDupa expeditia de safari de acum 2 ani, atat de iubita de copii (inca nu trece o saptamana sa nu ceara macar unul dintre ei din nou in Africa), o noua vacanta cu multe animale parea necesara. Vrem cu siguranta sa revenim pentru un alt safari pe continentul african, insa de Pastele 2019 am ales sa facem cunostinta cu alt tip de animale: senzationala fauna endemica din Galapagos, in cadrul unei fabuloase excursii de doua saptamani prin Ecuador, noua noastra tara preferata.

Da, legendarele insule la aproximativ 2h de zbor de coasta Ecuadorului ne-au primit trupa de 4, 2 adulti si 2 copii, pentru 4 zile de explorari, de admirat animale, si de balacit in cele mai imposibil de turcoaz ape ale Pacificului.

Galapagos este un arhipelag format din 4 insule locuite si inca 14 fara asezari umane, legendare pentru fauna lor. Testoasele gigantice (cu care copiii deja facusera cunostinta in Seychelles) cheama insulele Galapagos casa de sute de ani, si o intalnire cu ele este o experienta de neratat.

In total am pus piciorul pe 3 insule. Aterizarea se face pe arida insula , pe care imediat dupa debarcare vei merge cu un autobuz 15 minute pe un drum printre cactusipana la locul unde barcute asteapta turistii sa le treaca peste un mic si foarte turcoaz canal, pana pe insula-ca…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu