Accesorii Moda

Ambalaje pentru verighete şi toată gama de bijuterii

Ambalaje pentru verighete şi toată gama de bijuteriiRubin2000-distribuitorshop.ro continuă să le ofere celor interesaţi  ambalaje pentru bijuterii dintre cele mai diverse care evidenţiază produsele şi surprind în mod plăcut clienţii. Colecţia LG-AL conţine cutii din piele sintetică, aspectuoase şi încăpătoare pentru verighete şi pentru bijuterii din aur.
 
Cutiile din piele artificială, de culoare roşu marmorat, cu chenar auriu pe capac, se remarcă prin forma bombată a capacului şi sunt destinate bijuteriilor mai voluminoase din aur. Interioarele sunt din burete îmbrăcat în catifea alba şi foarte accesibile ca spaţiu.
 
Colectia cuprinde ambalaje pentru toate tipurile de bijuterii. Astfel, se găsesc următoarele modele:
 

  • LG AL-01 Cutia clasică imitaţie de piele pentru brăţară/ceas
  • LG AL-03 Cutia clasică imitaţie de piele pentru set
  • LG AL-05 Cutia clasică imitaţie de piele pentru verighete
  • LG AL-06 Cutia clasică imitaţie de piele pentru inel
  • LG AL-07 Cutia clasică imitaţie de piele pentru pandant/lănţişor

 
Toate ambalajele din Colecţia LG AL sunt disponibile imediat din stoc.

Despre Rubin2000
Rubin 2000 este o companie tânără şi dinamică, înfiinţată la sfârşitul anului 2000. Firma importa şi distribuie pe piaţa din Romania o paleta largă de ambalaje, panouri şi accesorii pentru bijuterii pe care le găsiţi prezentate pe site-ul nostru. Dintre acestea amintim: cutiuţe din diverse materiale pentru bijuterii, săculeţi şi pungi pentru bijuterii, panouri de prezentare a bijuteriilor şi accesorii pentru bijuterii.
 

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu