Fashion moments Moda

Alegeti un cadou handmade de Mos Nicolae!


Hand Made Luna Cadourilor este doar la un pas distanta, iar aerul deja miroase a sarbatoare. Lista de cumparaturi se lungeste pe zi ce trece, insa de nelipsit sunt bineinteles cadourile si decoratiunile de Craciun.

ILovehandmade.ro vrea sa iti usureze aceaste grele sarcini si te invita in weekendul dedicat lui Mos Nicolae, pe 4-5-6 Decembrie , in centrul Bucurestiului, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti , vis-a-vis de Universitate si TNB sa iti alegi cel mai inspirat cadou de Mos Nicolae.

Te vor astepta numerosi artizani, tineri artisti, studenti, toti pregatiti de sarbatoare si bucurosi sa te intampine cu produsele lor lucrate manual. Printre standurile lor, vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate, dar si articole de imbracaminte lucrate in casa. Nelipsite vor si fi decoratiunile dedicate sarbatorilor de iarna.

Intrarea va fi gratuita pentru vizitatori si cei mai norocosi dintre acestia vor putea castiga 10 invitatii de doua persoane la Patinoarul Drumul Taberei .

Asadar, daca vrei sa gasesti din timp cele mai inspirate cadouri de sarbatori sau daca pur si simplu vrei sa simti spiritul sarbatorilor de iarna, te asteptam pe 4-5-6 Decembrie, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.ilovehandmade.ro

Despre ILoveHandmade.ro

ILoveHandmade.ro este locul de intalnire al iubitorilor de handmade din Romania. Pe site puteti gasi tutoriale despre cum se creaza produsele handmade (cu articole scrise chiar de catre artizani), despre evenimentele de profil dar si informatii despre diversi creatori.

Pentru detalii aditionale, puteti contacta organizatorii la adresa: [email protected]

Handmade

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu