Accesorii Moda

Alege buchetul de mireasa in deplin acord cu tipul tau de personalitate

Alege buchetul de mireasa in deplin acord cu tipul tau de personalitateDin fericire si spre marea bucurie a femeilor care se pregatesc de ceremonia nuptiala, buchetul de mireasa nu mai trebuie sa fie ales in prezent dintr-o oferta foarte limitata si nu intotdeauna de mare calitate, mai nou putandu-se executa astfel de buchete de mireasa la superlativ mai peste tot unde se presteaza servicii pentru nunti.

Oferta a devenit in acest fel deosebit de variata, fiecare mireasa putand sa isi aleaga un buchet in acord cu preferintele sale, ce mai este la moda in anul respectiv sau alte criterii de maxima importanta. Alegerea buchetului de mireasa este esentiala pentru reusita nuntii si de aceea iata si cateva sfaturi in acest sens pe care sa le urmati sau nu, dupa cum veti crede ca este mai potrivit.

1. Buchetul de mireasa si rochia de mireasa
O rochie de mireasa incarcata cu accesorii, dantelute si panglici se va asorta numai cu un buchet din flori care sa contrasteze cu rochia de mireasa in asa fel incat atat buchetul cat si rochia sa fie remarcate. In cazul rochiilor simple, elegante, dar fara adaosuri si cu linii drepte florile cu o carnatie clasica, geometrica sunt cele mai potrivite.

2. Buchetul de mireasa si tenul miresei
Ca regula generala, buchetul de mireasa trebuie sa fie cu atat mai intens in culori cu cat tenul miresei este mai inchis. Un ten deschis de aceea nu se va impaca bine cu rosu, iar florile albe nici nu ar trebui vreodata incluse in buchetul de mireasa.

3. Buchetul de mireasa si talia miresei
Proportia dicteaza si alegerea buchetului de mireasa, la un trup de talie mica fiind potrivit un buchet mai micut, iar la talia inalta buchetele generoase fiind recomandate.

4. Buchetul de mireasa si tipul de personalitate al miresei
Foarte usor, in aceasta situatie, daca mireasa se simte bine cu buchetul in mana atunci totul este in regula, dar daca nu e asa inseamna ca ceva a fost omis si trebuie regandit tot aranjamentul.

5. Buchetul de mireasa si locatia aleasa pentru nunta
Locatia aleasa pentru desfasurarea ceremoniei dicteaza deseori alegerea buchetului de nunta, in aceasta situatie fiind deloc usor sa te decizi asupra unei alegeri inspirate, aici profesionistii putand oferi sfaturile cele mai avizate. Totusi, daca se tine seama si de sugestiile anterioare alegerea unui buchet de nunta adecvat va fi ceva mai usor de facut.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu