Fashion Shows Moda

ALDO RISE, colectia premium în colaborare cu designeri celebri

ALDO RISE, colectia premium în colaborare cu designeri celebriBucuresti, 26 aprilie 2012 – ALDO RISE, colectia premium in colaborare cu designeri celebri este acum disponibilă si în România prin OTTER Distribution. Cea de-a doua editie a parteneriatelor speciale dintre echipa ALDO si designeri celebri, ce aduce în prim plan o linie spectaculoasă de încăltăminte cu modele-statement, este acum în cele patru magazine ALDO din Bucuresti si Cluj-Napoca.

ALDO RISE este un parteneriat exclusiv între echipa de designeri ALDO si creatori renumiti care propun modele proprii în cadrul colectiei de încăltăminte ALDO. Prin programul RISE, ALDO sprijină, promovează si celebrează tinerele talente din comunitatea de modă, creând o platformă de colaborare comună între designeri si specialisti proprii. Parteneriatele RISE variază de la prezentări de modă la evenimente în stradă, unde stilul se exprimă cel mai natural.

În acest sezon, ALDO a făcut echipă cu J.W. Anderson, Preen, Mark Fast si Libertine, care semnează modele demne de runway pentru colectia de primăvară-vară.
Linia de design a lui J.W. Anderson, ce poartă numele designerului, a început cu accesorii si a evoluat treptat în colectii dedicate bărbatilor, respective damelor. Având o distributie în peste 20 de centre comerciale la nivel mondial, incluzând Barneys, Opening Ceremony, Harvey Nichols, Net-a-porter, Joyce sau Oki-Ni, propunerile sale de design merită atentia publicului. Pasiunea tânărului designer de 26 de ani pentru textile si proportii este vizibilă în tot ceea ce face, precum si în stilul propriu de vestimentatie. Pentru colectia SS12 ALDO, J.W. Anderson si-a folosit semnătura sa de împletire a materialelor pentru a crea încăltăminte pentru ea si el.

Mark Fast, un tânăr talent canadian, a avut deja parte de colaborări importante cu Christian Louboutin, Swarovski si s-a remarcat prin stilul sexy propus în creatiile sale. Tilda Swinton, Julia Restoin-Roitfeld sau Rihanna sunt doar câteva din celebritătile care au purtat tinute semnate de acesta. Modelele create special pentru ALDO fac parte din linia Faster si impresionează prin simplitate si senzualitatea liniilor.

Johnson Hartig of Libertine a beneficiat de sprijinul Annei Wintour încă de la începutul carierei sale. Creatiile cu influente grafice l-au propulsat în cadrul unor colaborări de succes cum este cea cu artistul Damien Hirst. Parteneriatul cu ALDO i-a permis lui Hartig să creeze încăltăminte pentru băieti si fete care iubesc accesorii jucăuse si puternice, potrivite pentru un street-style de invidiat.

Preen a apărut în urma unei frumoase povesti de dragoste dintre cei doi designeri. Acum, design-urile semnate de Preen sunt usor de recunoscut si purtate de celebrităti precum Kate Moss, Scarlett Johansson, Carey Mulligan, Kate Bosworth, Diane Kruger, Gwyneth Paltrow, Beyonce sau Michelle Obama. După 10 ani de succes si cu o prezentă internatională în peste 35 de tări, Preen este dovada că dragostea rezistă si inspiră la creatii spectaculoase.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu