Fashion moments Moda

Adidas by Stella McCartney

Adidas by Stella McCartneyEste din ce in ce mai frig afara si deja incepem sa ne gandim la vacanta de iarna, la munte, zapada, ski, snowboarding, ciocolata calda, Craciun si Revelion J
In sezonul toamna-iarna 2012, Stella McCartney a creat pentru adidas o gama de produse speciale pentru sporturile de iarna. Clasicele accente monocrome sunt reinterpretate, cu imprimeuri grafice negre si linii albe.

Designul are detalii de culori intense, cum ar fi rosu, albastru cobalt si galben lamaie, care contrasteaza cu nuante de gri inchis. Gama pentru sporturi de iarna combina utilitatea si simplitatea cu un look estetic bine accentuat si sic.

Cred ca aceasta colectie dedicata sporturilor de iarna reuseste sa introduca elemente din lumea modei, stilate, in acest domeniu. Lucram din greu, in fiecare sezon, astfel incat sa obtinem piese vestimentare comode pentru ski, snowboarding si, in acelasi timp, cu un design deosebit.”, spune Stella McCartney.

Elementele cheie ale acestei game adidas by Stella McCartney sunt jachetele multifunctionale si captuseala hi tech cu CLIMAWARM® si CLIAMPROOF STORM®, care mentin temperatura corpului si confortul in conditii meteo extreme.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu