Fashion Quizz Moda

5 piese care nu ar trebui să vă lipsească din garderobă în această primăvară

5 piese care nu ar trebui să vă lipsească din garderobă în această primăvarăSosirea primăverii este momentul perfect pentru a îţi reînnoii garderoba. Se poartă tot mai mult stilul sport chic iar după o iarnă în care ne-am acoperit în paltoane şi pulovere de lână, materialele lejere sunt cele mai potrivite. Se poartă nuanţe neutre de alb si crem, culori pastelate dar şi culori intense. În acest sezon accesoriile opulente sunt cele care fac diferenţa şi care oferă ţinutelor o notă de originalitate.

Pentru o primăvară lejeră dar totodată în trend nu uitaţi să includeţi în garderoba voastră următoarele piese must have.

Fusta cloş este perfectă pentru o ţinută sport sau tinerească atâta timp cât nu este prea scurtă. Avantajul acesteia este faptul că o poţi adapta  foarte uşor multor ţinute. De exemplu purtată cu balerini creează o ţinută perfectă pentru o zi însorită iar dacă o asortezi cu un tricou cu imprimeu haios si o geacă lejeră ai obţinut outfitul perfect unei ieşiri în oraş.

Geaca de blugi este un element principal al garderobei de primăvară deoarece în jurul ei se pot crea numeroase ţinute, mai ales că aceasta nu se demodează niciodată. Geaca de blugi poate fi inclusă în outfit-urile casual sau sport. Totodată aceasta poate fi asortată cu rochia cu imprimeu colorat pentru o ţinută inedită.

Jeansii care lasă gleznele la vedere sunt noii jeansi ai sezonului. Acum nu mai este nevoie să ne îndoim pantalonii când dorim să creăm o ţinută diferită deoarece designerii vin în ajutorul nostru introducând lungimea 7/8. Acest tip de jeansi atrag atenţia asupra picioarelor deci fiţi atente la pantofii pe care îi purtaţi.

Bluzele din material fluid sunt completarea perfectă a jeansilor.  Un material uşor, fluid vă dă ocazia de a vă mişca în voie şi vă lasă pielea să respire. Cele cu un imprimeu floral, colorat în tonuri pale sunt potrivite sezonului de primăvară.

Colierele maxi sunt cele care completează perfect ţinutele acestei primăveri. Aşa că mizează pentru cele masive, colorate, din diferite materiale. Acestea vor scoate din anonimat orice ţinută nude sau all black.

Oana Ruxandra

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu