Fashion moments Moda

12 tari in 12 luni: Martie in Maroc

12 tari in 12 luni: Martie in MarocIn martie am parasit zonele schiabile, si am decis pentru o destinatie mai calda: Marocul, care era demult pe lista tarilor de vizitat. Am stat in total 3 zile pe taramurile marocane.

In prima dupa amiaza am facut o plimbare lunga pe Corniche in Casablanca (unde am stat cazati), am baut un ceai marocan la o terasa pe malul marii si am vizitat noul mall, cel mai mare din Africa, unde principala atractie era un acvariu prin care navigai dintr-un lift din sticla.

A doua zi am fost in Rabat, capitala, aflata la o ora si ceva distanta cu masina de Casablanca. Intai am poposit la mausoleumul lui Mohammad V si turnul lui Hassan, o zona tare draguta si ingrijita, oportunitate de multe poze. Si apoi am vizitat Kasbah des Oudaias, o mica cetate medievala cu stradute intortocheate si case vopsite in alb si bleu (de poti jura ca esti intr-un saturc din grecia), care ofera o panorama superba asupra orasului si apei. Nu a lipsit nici o vizita in medina, bazarul marocan, de unde am plecat cu cateva suveniru…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu