Daca doresti o mancare care sa nu te faca sa te
simti ca un balon care nu se mai poate inalta din cauza
greutatii atunci acest fel de mancare te va face sa te simti
usoara, plina de energie si fara grija ca ai pus pe tine
un kilogram in plus sau ca esti prea plina pentru a te misca
in urmatoarea ora.
Majoritatea dintre noi avem tendinta de a manca tot din
farfurie chiar daca ne simtim pline, deoarece ne gandim
ca ar fi pacat sa aruncam restul de mancare. Mananci doar
cat simti nevoia si nu mai mult, iar asta inseamna sa spui
NU chiar si atunci cand simti ca nu mai poti manca, dar
continui deoarece e prea buna mancarea.
Astfel ca, in randurile de mai jos, veti gasi o reteta
usoara dedicata in special persoanelor care vor sa scape
de un kilogram, doua, dar si persoanelor care doresc sa
aiba un meniu sanatos.
Ingrediente: 10 rosii, 2 linguri ulei palmier, 10g patrunjel,
3 morcovi, un catel de usturoi, o ceapa, sare si piper
plus 3 felii de paine subtiri.
Mod de preparare: Se curata rosiile de pielita externa
si morcovii si se pun la fiert timp de 10 minute. Ceapa
se taie marunt si se pune la rumenit intr-o tigaie adanca
adaugandu-se cele doua linguri de ulei de palmier. Se
lasa doar 5 minute pe foc, in timp ce se mesteca incontinuu.
Dupa aceasta se scot rosiile si morcovii de la fiert,
se pun intr-o oala separat, impreuna cu ceapa, se scoate
mixerul din dulap si amestecati toate alimentele cu ajutorul
lui pana ce obtineti o pasta; se adauga 3 cani cu apa
si se pune oala pe foc. Se amesteca compozitia cu ajutorul
unei linguri de lemn, dupa patru minute de fierbere se
adauga sare si piper dupa gust plus catelul de usturoi
taiat marunt. Dupa zece minute supa este gata. Cele trei
felii de paine trebuie prajite
la cuptor si nu in ulei, se pun pe marginea farfuriei
in care puneti supa pe care o ornamentati pe deasupra
cu ajutorul patrunjelului taiat marunt. Pofta buna!
|
Adauga comentariu