Este dificil sa iti amintesti mereu toate trucurile pentru a obtine aluaturi pufoase si creme fine, insa accesoriile pentru patiserie de la Decorix.ro asigura reusita prajiturilor tale.
Albusul si galbenusul oualor, ingredient esential in patiserie, pot fi separate cu precizie si foarte usor cu ajutorul separatorului de galbenus. Ingredientele ce trebuie mixate, in functie de consistenta dorita a aluatului sau cremei, pot fi amestecate fie cu un tel eficient, cu doua sfere, fie cu un blender. Daca amestecul va trebui apoi utilizat in doze, este recomandat un mixer dozator sau chiar un distribuitor de aluat, care este ideal pentru turnarea cu precizie in forme a aluaturilor.
Pentru ca prajiturile nu pot fi altfel decat delicioase, dar si frumoase, formele sunt importante. Pe langa aspectul deosebit pe care il dau aluatului, formele au si o contributie insemnata in procesul de coacere, motiv pentru care, materialul d…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu