Lifestyle Trucuri culinare

Paine de dovleac si banane


Ingrediente
1 cana si jumatate de zahar granulat
1/2 cana margarina
2 oua
1 cana de banana zdrobita
3/4 cana dovleac
1 lingurita extract de vanilie
13/4 cani faina
2 lingurite praf de copt
1/2 lingurita sare
1/2 cana alune de padure

Mod de preparare
Intr-un vas mare amestecati cu mixerul zaharul cu margarina.
Bateti ouale, banana si dovleacul; amestecati bine.
Intr-un bol de dimensiune medie combinati faina, praful
de copt, sarea si alunele.
Adaugati la mixura cu dovleac. Amestecati bine.
Cu o lingura puneti aluatul intr-o tava pentru facut paine.
Decorati cu alune intregi daca doriti pe deasupra.
Lasati la copt in cuptorul pre-incalzit la 350 de grade
pentru 55-65 de minute.
Lasati la racit 10 minute. Scoateti paine din tava. Lasati
in continuare sa se raceasca.
Pofta buna!

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu