Ingrediente 1 cana si jumatate de zahar granulat 1/2 cana margarina 2 oua 1 cana de banana zdrobita 3/4 cana dovleac 1 lingurita extract de vanilie 13/4 cani faina 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita sare 1/2 cana alune de padure |
|
Mod de preparare Intr-un vas mare amestecati cu mixerul zaharul cu margarina. Bateti ouale, banana si dovleacul; amestecati bine. Intr-un bol de dimensiune medie combinati faina, praful de copt, sarea si alunele. Adaugati la mixura cu dovleac. Amestecati bine. Cu o lingura puneti aluatul intr-o tava pentru facut paine. Decorati cu alune intregi daca doriti pe deasupra. Lasati la copt in cuptorul pre-incalzit la 350 de grade pentru 55-65 de minute. Lasati la racit 10 minute. Scoateti paine din tava. Lasati in continuare sa se raceasca. Pofta buna! |
|
Adauga comentariu