In special recipientele de bucatarie in care se depoziteaza alimente pentru mai multa vreme merita o atentie speciala, in cazul borcanelor sau a altor recipiente care vor contine conserve, tocanite, dulciuri sau condimente fiind nevoie nu doar de curatarea lor ireprosabila, dar si de asigurarea ca ele vor putea fi inchise ermetic de fiecare data.
In ce priveste insa restul recipientelor folosite la gatit, este indicat sa se utilizeze mereu aceeasi metoda optima de curatare a lor, de obicei aceasta fiind si cea recomandata de catre producator. Astfel, toate tavile si recipientele folosite la copt vor putea fi usor curatate prin apelul la detergent de vase si apa calda, fiind recomandat uneori sa fie lasat asa peste noapte si sa se spele bine abia a doua zi.
Suprafetele care sunt insa prevazute cu material fara aderenta la gatit nu vor putea fi curatate nici cu detergent de vase si nici prin frecare ci, in acest caz se va apela doar la apa calda, un burete fin de vase si nici nu se poate lasa pentru prea m…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu