Sarbatorile de Paste reprezinta un prilej de a experimenta
noi retete dar si pentru a le perfectiona pe cele vechi,
astfel poti servi familiei si prietenilor mancaruri dintre
cele mai bune.
In primul rand gandeste-te la cei din familia ta care tin
post, si gateste pentru inainte de Slujba de Inviere o gustare
rapida si delicioasa de Post.
Gateste pentru sarbatorirea Pastelui bucate traditionale,
care nu lipsesc de pe nicio masa romaneasca, cum ar fi Ouale
vopsite, dupa fantezia fiecaruia, Drobul
cu ou, Pasca
umpluta cu branza, Salata
bouef sau Sarmalutele
in foaie de varza murata si un delicios Cozonac
cu nuca, dar apeleaza si la inspiratie internationala
pentru un plus de savoare originala. Citeste aici mai multe
retete
de Paste si inspira-te din galeria
de poze Masa de Paste de pe coolinaria.
Inspira-te din bucataria
greceasca si adauga pe masa din Noaptea Invierii dovlecei
umpluti si feluri de mancare avind la baza branza feta.
Si nu te sfii sa gatesti feluri mai neobisnuite avand la
baza traditionala carne
de miel. Noi iti recomandam Stufatul
de miel cu ceapa si usturoi.
Recunoscute pentru gustul dar, in special, pentru desenele
lor, ouale
de Paste ocupa un loc special in bucataria traditionala
a romanilor. De aceea, la orice masa autentica de Paste
veti gasi si aceste mici piese de arta. Inspira-te cand
le decorezi din galeria
cu Oua de Paste de pe coolinaria.ro.
Iar dupa ce toate bunatatile de Paste sunt pregatite, nu
uita sa iti si decorezi
casa in asteptarea Sfintelor Sarbatori. |
Adauga comentariu