coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Vinete umplute
Stiu ca sunt nenumarate variante de retete de vinete umplute. Improvizand cu ce am avut prin frigider mi-au iesit un alt fel de vinete umplute. Rezultatul final a fost surprinzator de bun…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Stiu ca sunt nenumarate variante de retete de vinete umplute. Improvizand cu ce am avut prin frigider mi-au iesit un alt fel de vinete umplute. Rezultatul final a fost surprinzator de bun…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Pui Asado cu sos Chimichurri
Asado este un mod de a frige carnea si chiar legumele, folosind un tip de gratar pe care se pun amestecate bucatile de carne condimentate, alaturi de legume. Gratarul se pune oblic langa foc si se intoarce de cateva ori pana cand cele de pe gratar se rumenesc bine. Asado este o mancare traditionala in Argentina, Paraguay, Uruguay, Chile si sudul Brazliei…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Asado este un mod de a frige carnea si chiar legumele, folosind un tip de gratar pe care se pun amestecate bucatile de carne condimentate, alaturi de legume. Gratarul se pune oblic langa foc si se intoarce de cateva ori pana cand cele de pe gratar se rumenesc bine. Asado este o mancare traditionala in Argentina, Paraguay, Uruguay, Chile si sudul Brazliei…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Aperitiv la borcan cu cas sarat
150g cas de oaie
6 masline feliate
1 catel de usturoi feliat
1/4 gogosar
frunze proaspete de patrunjel
150-200ml de ulei de masline sau de seminte de struguri
…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
150g cas de oaie
6 masline feliate
1 catel de usturoi feliat
1/4 gogosar
frunze proaspete de patrunjel
150-200ml de ulei de masline sau de seminte de struguri
…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu