coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Tort de morcovi
Morcovii se folosesc din cele mai vechi timpuri la prepararea deserturilor pentru ca au continutul cel mai crescut de zahar dintre legume, iar zaharul era scump in secolele trecute. In tara noastra tortul de morcovi nu este foarte popular, dar va asigur ca gustul de morcovi este imperceptibil si tortul este delicios. ..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Morcovii se folosesc din cele mai vechi timpuri la prepararea deserturilor pentru ca au continutul cel mai crescut de zahar dintre legume, iar zaharul era scump in secolele trecute. In tara noastra tortul de morcovi nu este foarte popular, dar va asigur ca gustul de morcovi este imperceptibil si tortul este delicios. ..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Falafel cu seminte de susan si sos de iaurt cu tahini
Seminte de susan dau o textura crocanta acestor chiftele de naut, denumite falafel. Le servim cu sos de iaurt, cu tahini si lipie calda la un pranz usor sau la cina si ne inchipuim ca suntem in Orientul Mijlociu…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Seminte de susan dau o textura crocanta acestor chiftele de naut, denumite falafel. Le servim cu sos de iaurt, cu tahini si lipie calda la un pranz usor sau la cina si ne inchipuim ca suntem in Orientul Mijlociu…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Salata cu oua de prepelita
Ca sa incepeti saptamana cat mai placut, va propun pentru pachetelul de la serviciu o salata proaspata cu oua de prepelita. Stiu ca pretul e destul de ridicat, dar merita din cand in cand sa facem o cura cu oua de prepelita…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Ca sa incepeti saptamana cat mai placut, va propun pentru pachetelul de la serviciu o salata proaspata cu oua de prepelita. Stiu ca pretul e destul de ridicat, dar merita din cand in cand sa facem o cura cu oua de prepelita…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu