Lifestyle Trucuri culinare

Ce gatesti azi: Supa de rosii cu busuioc

coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:

Supa de rosii cu busuioc
Supa de rosii cu busuioc1 ceapa medie, tocata marunt
, 1 morcov
, 1 catel de usturoi taiat fin
,1 lingura ulei de masline
, 1 cana rosii taiate cubulete mici
, 200ml supa concentrata de legume
, 2 linguri smantana
,2 linguri busuioc sfaramat marunt
,1 telina mica tocata marunt
, 50 grame branza parmezan…Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Friptura de vitel cu oregano
Friptura de vitel cu oreganoPentru sarbatori e bine sa folositi carne de vitel proaspata si nu congelata, iar feliile de friptura nu ar trebui sa aiba mai mult de 1 – 1,5 cm in grosime. Astfel veti putea si bate usor carnea pentru a o face mai moale si veti obtine si o grosime numai buna a feliilor de friptura taiate in lungul fibrei. In combinatie cu oregano, vitelul va avea un gust delicios, usor afrodisiac, si intru totul recomandat pentru sarbatori…Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Spanac cu lujeri de bambus
Spanac cu lujeri de bambus450 grame spanac proaspat
, 1/2 cana ulei de arahide sau de porumb
, 1/4 cana de lujeri de bambus tineri si tocati marunt
,1 1/2 lingurita de sare
, 2 lingurite zahar…Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Tu ce gatesti azi? Spune-ne retetele tale favorite.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu