coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Sos de caise
1 cana plina varf de caise taiate in jumatate,
, 1/4 cana ketchup sau alt sos picant, la alegere
, 3 linguri zahar brun
,2 linguri zeama de lamaie
,1 lingura mustar Dijon sau similar
,1 lingurita ghimbir macinat
,un varf de lingurita de sare…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
1 cana plina varf de caise taiate in jumatate,
, 1/4 cana ketchup sau alt sos picant, la alegere
, 3 linguri zahar brun
,2 linguri zeama de lamaie
,1 lingura mustar Dijon sau similar
,1 lingurita ghimbir macinat
,un varf de lingurita de sare…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Lapte de pasare olandez
10 galbenusuri de ou
, 275g zahar
, 1 1/2 lingurita esenta de vanilie
, 400ml brandy
, putina sare…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
10 galbenusuri de ou
, 275g zahar
, 1 1/2 lingurita esenta de vanilie
, 400ml brandy
, putina sare…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Ficat in sos de vin rosu
450g ficat de porc
, 80g unt
, 1 cana lapte
, 6 cepe mici
, 1 1/2 cana zeama concentrat de vita
, 1 1/2 cana vin rosu
, 1 lingurita cimbru
, 1 lingurita rozmarin
, 4 linguri faina alba
, 1 lingura amidon de porumb
, 1 frunza de dafin
, sare si piper dupa gust…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
450g ficat de porc
, 80g unt
, 1 cana lapte
, 6 cepe mici
, 1 1/2 cana zeama concentrat de vita
, 1 1/2 cana vin rosu
, 1 lingurita cimbru
, 1 lingurita rozmarin
, 4 linguri faina alba
, 1 lingura amidon de porumb
, 1 frunza de dafin
, sare si piper dupa gust…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu