coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Pachetele cu verdeata
300 g faina , 2 oua, sare, 1 chifla veche de 1 zi, 100g branza telemea rasa (sau urda),cate 1 legatura mare de busuioc si patrunjel, 200ml smantana,piper, nucsoara rasa, 750 g rosii pasate…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
300 g faina , 2 oua, sare, 1 chifla veche de 1 zi, 100g branza telemea rasa (sau urda),cate 1 legatura mare de busuioc si patrunjel, 200ml smantana,piper, nucsoara rasa, 750 g rosii pasate…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Piept de curcan in sos de menta
Pieptul de curcan in sos de menta este un preparat special, delicat si fin, pe care il puteti servi la ocazii deosebite…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Pieptul de curcan in sos de menta este un preparat special, delicat si fin, pe care il puteti servi la ocazii deosebite…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Tortilla cu spanac
Pentru ca vara este vremea iesirilor la aer liber, iti prezint o reteta de tortilla cu spanac pe care spaniolii adora sa o manance la “iarba verde”. Totilla cu spanac sau omleta spaniola se poate consuma atat calda, cat si rece…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Pentru ca vara este vremea iesirilor la aer liber, iti prezint o reteta de tortilla cu spanac pe care spaniolii adora sa o manance la “iarba verde”. Totilla cu spanac sau omleta spaniola se poate consuma atat calda, cat si rece…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu