coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Moelleux au chocolat
Cand vreti sa combinati pasiunea pentru ciocolata cu rafinamentul frantuzesc, incercati acest delicios “moelleux au chocolat”. Este absolut divin, este rasfatul absolut pentru toti amatorii de ciocolata. Am totusi o mica precizare de facut: fiti foarte pretentiosi cand alegeti ingredientele, folositi doar produse proaspete si mai ales, alegeti cu atentie ciocolata amaruie, deoarece gustul ei va definitiva aroma prajiturii…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Cand vreti sa combinati pasiunea pentru ciocolata cu rafinamentul frantuzesc, incercati acest delicios “moelleux au chocolat”. Este absolut divin, este rasfatul absolut pentru toti amatorii de ciocolata. Am totusi o mica precizare de facut: fiti foarte pretentiosi cand alegeti ingredientele, folositi doar produse proaspete si mai ales, alegeti cu atentie ciocolata amaruie, deoarece gustul ei va definitiva aroma prajiturii…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Bruschete cu rosii si ton
Vreti un mic dejun simplu sau o gustare rapida? Iata ceva care sa va deschida apetitul – bruschete cu rosii si ton…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Vreti un mic dejun simplu sau o gustare rapida? Iata ceva care sa va deschida apetitul – bruschete cu rosii si ton…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Piept de pui umplut cu ciuperci
De dimineata am scos la dezghetat un piept de pui si nu stiam cum sa-l gatesc.
Pana la urma m-am decis sa fac un piept de pui umplut cu ciuperci- ceva rapid, usor si atat de apetisant incat merge si pentru o cina romantica.
..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
De dimineata am scos la dezghetat un piept de pui si nu stiam cum sa-l gatesc.
Pana la urma m-am decis sa fac un piept de pui umplut cu ciuperci- ceva rapid, usor si atat de apetisant incat merge si pentru o cina romantica.
..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu