coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Cozonac italian Panettone
Cozonacul italian se mai numeste si panettone si se serveste de obicei la sarbatorile de iarna cu lapte sau ceai, fiind un produs gustos si sanatos, usor de preparat acasa. In Italia e considerat mai degraba ca o paine de Craciun, dar cum la noi tot ce e mai dulce e si cozonac atunci il putem numi astfel, cozonac Panetonne…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Cozonacul italian se mai numeste si panettone si se serveste de obicei la sarbatorile de iarna cu lapte sau ceai, fiind un produs gustos si sanatos, usor de preparat acasa. In Italia e considerat mai degraba ca o paine de Craciun, dar cum la noi tot ce e mai dulce e si cozonac atunci il putem numi astfel, cozonac Panetonne…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Piscoturi pentru micul-dejun
350 grame unt
, 1 3/4 cana zahar alb
, 6 oua
, 1 lingurita esenta de anason
, 2 lingurite esenta de vanilie
,6 cani faina alba
, 1/2 lingurita sare
, 2 lingurite praf de copt
,200 grame migdale tocate…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
350 grame unt
, 1 3/4 cana zahar alb
, 6 oua
, 1 lingurita esenta de anason
, 2 lingurite esenta de vanilie
,6 cani faina alba
, 1/2 lingurita sare
, 2 lingurite praf de copt
,200 grame migdale tocate…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
File de cod in sos tomat
2 linguri ulei de masline
, 1 ceapa medie taiata fin
, 2 catei de usturoi tocati marunt
, 400 grame suc de rosii cu pulpa
, 1/2 cana masline negre, tocate, fara samburi
, 1 lingura patrunjel verde tocat marunt
,1/2 cana vin alb sec
,1/2 kg fileuri de cod…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
2 linguri ulei de masline
, 1 ceapa medie taiata fin
, 2 catei de usturoi tocati marunt
, 400 grame suc de rosii cu pulpa
, 1/2 cana masline negre, tocate, fara samburi
, 1 lingura patrunjel verde tocat marunt
,1/2 cana vin alb sec
,1/2 kg fileuri de cod…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu