Lifestyle Trucuri culinare

Arta servirii mesei


Servirea mesei

Fie ca avem invitati, fie ca luam masa in familie sau la restaurant, aranjarea si servirea mesei intr-o maniera corespunzatoare este un aspect important pentru ca totul sa decurga bine. De la aspectul veselei, calitatea materialelor din care este facuta vesela, aspectul si gustul alimentelor si bauturilor, pana la aranjarea mesei si servirea propriu-zisa, trebuie sa se tina cont de o serie de reguli si indicatii, astfel incat mesenii sa se simta bine.

Aranjarea mesei trebuie sa fie estetica, dar si logica. In afara de mobilier, vesela, tacamuri, fata de masa si servete exista numeroase accesorii de care ne putem folosi pentru ca servirea mesei sa fie cat mai placuta si comoda. In acest scop, Decorix iti pune la dispozitie o gama de produse ce iti ofera solutii ingenioase si practice.

Diversele modele de fata de masa, seturi de masa si prosoape de bucatarie sunt decorative si din materiale usor de intretinut. Platourile din ceramica, platoul si placutele de prezentare branzeturi, cratita pentru midii si craticioarele pentru servirea antreurilor sunt utile atat la gatirea alimentelor cat si la prezentarea si servirea lor la masa. Tacamurile propuse sunt foarte practice: clesti pentru feliat friptura, setul pentru branzeturi compus dintr-o furculita si un cutit si cutitul special pentru branza. Deoarece la orice masa buna se serveste si un vin potrivit, nu a fost neglijat nici acest aspect, oferta incluzand si racitor pentru sticle, tirbuson si dop impotriva picaturilor. Cum nici condimentele nu pot lipsi de la masa, caruciorul pentru sare si piper, cu un compartiment special pentru servetele, este ideal.

Aceste produse pot fi achizitionate din magazinul online Decorix, din sectiunea “Bucatarie/Servirea mesei”. La toate acestea se adauga numeroase recipiente, ustensile si aparate pentru gatit (“Bucatarie/Ustensile pentru gatit” si “Bucatarie/Oale si tigai”), precum si carti de retete (“Bucatarie/ Carti de retete”).

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu