Filme Go out

Tinker Bell si Comoara Pierduta


Next Generation Models Dupa ce a debutat in cinematografie ca "asistenta" a lui Peter Pan, Tinker Bell – Clopotica a devenit protagonista unei serii de 4 lung-metraje de animatie Disney despre lumea magica a zanelor si importanta lor in echilibrul natural al vietii pe Pamant, fiecare pelicula surprinzand zanele in actiune la schimbarea unui anotimp. Daca in "Tinker Bell – Clopotica", lansat anul trecut, zanele aduceau primavara pe Continent, acum, in cea de-a doua animatie a seriei, "Tinker Bell si Comoara Pierduta" zanele isi arata iscusinta in instaurarea toamnei: picteaza frunzele copacilor, imbujoreaza dovlecii si calauzesc pasarile migratoare spre tarile calde.

Tinker Bell primeste de la Regina Clarion misiunea de a crea sceptrul pentru banchetul de inaugurare a toamnei, in care va incrusta Piatra Lunii, o nestemata rara si fragila. Cand aceasta va straluci in lumina Lunii Albastre ce rasare o data la 8 ani, se va reface provizia de praf de zane din copacul magic al Vaii Ielelor, fara de care zanele nu pot zbura, nici implini talentul magic cu care sunt inzestrate. Tinker Bell face insa o boroboata: sparge Piatra Lunii, ba se mai cearta si cu Terence, prietenul ei cel mai bun, care vroia s-o ajute. Cu doar 2 zile inainte de banchetul toamnei la care toti o asteapta sa aduca sceptrul magic, Tinker Bell porneste intr-o expeditie primejdioasa pentru a gasi oglinda magica din Incanta, care-i poate indeplini o dorinta: aceea de a-i da o alta Piatra a Lunii. Desi calatoria nu decurge nici pe departe conform planului, Tinker Bell descopera ca cea mai de pret comoara este prietenia si, cu ajutorul lui Terence, gaseste o solutie inovatoare pentru a salva situatia.  

O animatie cu aventura, umor si mult praf de zane, care ii invata pe cei mici ca trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru angajamentele luate si sa-si pretuiasca prietenii, iertand si cerand, la randul lor, iertare. Nici gustul pentru moda al fetitelor nu este neglijat: odata cu natura care isi schimba vesmantul, si garderoba zanelor se adapteaza la sezonul de toamna-iarna, cum le sta bine unor adevarate fashionistas. Totodata, Disney are si pentru parinti un mesaj: importanta unei vieti ecologice, in care toate se recicleaza, iar lucrurile noi sunt faurite doar din materiale organice. , cocos ori nacru.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu