Filme Go out

Ticalosi fara glorie


Ticalosi fara glorie Quentin Tarantino revine pe marile ecrane cu un nou film imprevizibil, dur si care te stimuleaza la fiecare minut.

Povestea are loc in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, dar adevarurile istorice se opresc aici, faptele descrise fiind pur si simplu simple fabulatii, care insa, dat fiind conjunctura vremurilor, puteau fi la fel de bine adevarate.

Shosanna Dreyfus sufera din plin terorile naziste atunci cand intreaga sa familie este asasinata fara mila de colonelul german

Hans Landa, cel supranumit "Vanatorul de evrei". Anii mai tarziu, in Paris, tanara evreica si-a refacut viata, avind in grija un cinematograf.

In acelasi timp,

Aldo Raine, supranumit Aldo Apasul, conduce un grup special, secret, de luptatori de origine iudaica, ce are un singur scop: exterminarea nazistilor, pentru aceasta recurgind la cele mai dure stratageme.

Toate personajele se reunesc cu ocazia lansarii unui film de propaganda nazista, pe care Shosanna este obligata sa il prezinte in propriul cinematograf, ocazie cu care isi face planul de razbunare.

Cu:

Brad Pitt, Eli Roth, Diane Kruger, Eli Roth, Christoph Waltz

Regia:

Quentin Tarantino

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu