Filme Go out

The Longest Ride

“Dragostea cere sacrificii. Dar… merita!”
 

The Longest RideIata povestea a doua cupluri, despartite intre prezent si trecut, de varsta si circumstante diferite, ale caror vieti se intersecteaza.
Nicholas Sparks reuseste sa creeze o poveste care incepe cu o simpla cutie cu scrisori vechi, pline de iubire, intelepciune si experienta. Cu ajutorul lor, precum si datorita contributiei lui Ruth si Ira, Luke si Sophia vor descoperi adevarurile iubirii pe care si-o poarta!
 
Luke este un fost campion care cauta sa-si recastige renumele in competitiile cu tauri. Sophia este o studenta pe punctul de a obtine jobul mult dorit, in lumea artei din New York City. Idealurile lor, diferite, le testeaza relatia si dragostea pe care si-o poarta, dar fac conexiunea cu povestea Irei. Doua povesti de dragoste ce se intrepatrund, explorand provocarile si recompensele iubirii.
 
Este un film de dragoste memorabil! Un film al carui scenariu atinge partea sensibila a oricaruia dintre noi, care iti aduce aminte ca poti simti ceva foarte profund doar pentru o singura persoana. Totodata, ne inspira ideea ca niciodata nu trebuie sa renuntam la ceea ce iubim cu adevarat.
 
O poveste de dragoste in interiorul altei povesti de dragoste… E absolut minunat modul in care este expusa aceasta idee… Emotioneaza modul in care poti sa vezi paralela dintre doua destine din lumi si timpuri diferite.
 
Actorii sub bine alesi, foarte convingatori si carismatici, te atrag imediat in povestea lor iubire. Un film pe care il recomand cu drag celor ce vor un scenariu romantic, care fie sunt indragostiti, pe cale sa se indragosteasca sau care isi doresc sa se indragosteasca!
Un scenariu care te face sa adormi cu zambetul pe buze!