Evenimente Go out

Targul de nunti Ghidul Miresei

Targul de nunti Ghidul MireseiImportanta si amploarea unui targ de nunti o conferă ofertele si prezentarea expozantilor, spatiul de expunere si evenimentele conexe. Pentru viitorii miri organizatorii celui mai mare targ de nunti din Romania – Targul Ghidul Miresei ce se va desfăsura între22 si24 februarie 2013 înCupola Romexpo – pregătesc o suprafată de desfăsurare de aproximativ 10.000 mp si o listă cu peste 250 de firme participante care îsi vor prezenta cele mai variate si complete oferte pentru nuntă.

Peste 250 de expozanti, mii de modele de rochii de mireasă, toate tipurile de costume de mire, de la cel clasic pană la cel modern sau ‘made to measure’, zeci de mii de modele de inele, sute de oferte pentru decorul de nuntă si multe altele, toate în ultimele tendintele.

Mirii care nu doresc o nuntă stereotip vor găsi la Targul de nunti Ghidul Miresei – Romexpo 2013 oferte pentru Nunta de Scenă – un spectacol de teatru în care mirii si invitatii devin actori pentru o zi. Un concept inedit în Romania, lansat oficial în 2012 la Targul Ghidul Miresei.

Pentru vizitatori si mai ales pentru mirese îndrăznete organizatorii pregătesc si o expozitie cu rochii de mireasă din hartie ce vor fi realizate de finalistii concursului ‘’Scrie Istorie cu Rochia din Hartie’’ organizat de Ghidul Miresei în perioada 1 – 14 februarie 2013. Cosmina Englizian va crea o rochie de mireasă din hartie care va fi purtată la deschiderea oficială a targului de către una din vedetele autohtone.

Cea de a VIII-a editie a Targului Ghidul Miresei aduce o premieră în mediul on-line pentru un astfel de eveniment – campania #TGM2013 care se va derula pe Instagram si Twitter. Utilizatorii celor două retele sociale care vor folosi hashtagul #TGM2013 de laTargul Ghidul Miresei, vor fi premiati zilnic pentru ‘’Instagram – Cea mai apreciată fotografie’’ si ‘’Twitter – Cel mai apreciat status’’.

Data: 22 -24 februarie 2013

Locatia: Centru Expozitional Romexpo, Pavilionul A – Cupola Romexpo
 
 
Program vizitatori:
·                    Vineri – 22 februarie: 12.00 – 20.00
·                    Sambătă – 23 februarie: 10.00 – 20.00
·                    Duminică – 24 februarie: 10.00 – 18.00

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu