Filme Go out

Sex and the City 2 (Totul despre Sex 2)


Filme - Totul despre sex 2

Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon) revin pe marile ecrane la fel de fabuloase ca intotdeauna.

Carrie isi traieste relatia de vis alaturi de Big, proaspat mutati in noul apartament si casatoriti de aproape 2 ani. Charlotte si-a implinit dorinta de a avea o familie, cu 2 copii si un sot iubitor. Miranda isi continua viata alaturi de Steve si Brady, incercind in acelasi timp sa exceleze in mediul dur de la firma la care traieste. Iar Samantha este… aceeasi cuceritoare din totdeauna, si le invita pe fete intr-o excursie de vis, gratis in Abu Dhabi.

Insa cumva, visul nu este intocmai ca realitatea. Carrie si Big se vad usor sufocati de statutul de « casatoriti ». Charlotte este innebunita de fiica cea mica, pentru ca aceasta nu vrea sa se opreasca din plans. Miranda isi da demisia in urma unei altercatii cu seful, iar excursia in Abu Dhabi… va las sa vedeti filmul pentru a vedea in ce incurcaturi reusesc sa intre cele 4 prietene newyorkeze in Emiratele Arabe.

foto HMultiplex.ro

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu