Evenimente Go out

Se lansează Upperself, cel mai nou centru de dezvoltare holistică din România

Se lansează Upperself, cel mai nou centru de dezvoltare holistică din RomâniaUpperself, centru de dezvoltare personală holistică, se lansează la inițiativa unui coach român, Doina Enache, care oferă servicii de consiliere în dezvoltarea personală prin conștientizarea de sine și potențarea evoluției spirituale. Scopul final este acela ca, prin consiliere, fiecare să se descopere pe sine, să preia controlul total al propriei vieți și propriilor decizii, să se elibereze de dependențe și atașamente toxice.

Am lansat Upperself pentru că am acumulat o cunoaștere pe care o resimt ca pe o responsabilitate și ca pe o nevoie de a fi împărtășită. Ne punem constant frâne, conștient sau nu, în calea propriei fericiri. Ne creăm dependențe și atașamente, ne îngrădim singuri libertatea și punem toate acestea pe seama unor cauze externe. Rolul meu este de a-i face pe oameni să devină autentici și să își asume viața”, a declarat Doina Enache, Holistic Development Coach Upperself.

 Upperself oferă diverse servicii și terapii pe piața locală, de la consiliere în autocunoaștere pentru situații de criză, deblocarea chakrelor, accesarea vieților anterioare, stabilirea matricei energo-informațională, dar și diverse ateliere arhetipale, de alchimizare relațională, de analiză a compatibilității energiei de cuplu. Pentru părinți, analiza vocațională și consilierea din perspectiva energo-informațională îi va ajuta să înțeleagă mai bine nevoile copiilor lor și să stabilească o mai bună comunicare cu aceștia.

Doina Enache, coach-ul în dezvoltare holistică își propune să ajute oamenii să depășească momentele dificile în viață, prin mini-ateliere de meditații ghidate care au loc săptămânal, în fiecare miercuri, sau prin întâlniri de contemplație pentru a vă pune ordine în haosul alegerilor de fiecare zi.

Până la finalul anului, Upperself pregătește o serie de ateliere pentru cei care vor să se descopere și să acceseze răspunsuri despre ei înșisi, astfel că pe 29 și 30 noiembrie puteți participa la ” Reunirea Bărbatului și Femeii Interioare”, pe 6-7 decembrie la primul modul ”Femeia Interioară”, pe 13 decembrie la atelierul ”Arhetipul Sabotorului Interior” iar pe 14 decembrie la ” Misiunea de Viață”.

Despre Upperself

Upperself este centrul de dezvoltare personala holistică ce oferă consiliere în actualizarea potențialului uman, energetic și informațional. Datorită serviciilor oferite, de consiliere în dezvoltarea personală prin conștientizarea de sine și potențarea evoluției spirituale, fiecare poate avea acces la sinele său cel mai înalt pentru controlul total al propriei vieți și propriilor decizii.

Upperself este ghid și partener pe drumul cunoașterii de sine, prin servicii de consiliere în autocunoaștere (consiliere în dezvoltare personală, consiliere în situații de criză, deblocarea chakrelor, accesarea vieților anterioare, matricea energo-informațională, treptele succesului, traficul vieții și analiză previzională), ateliere arhetipale (“Conectarea și integrarea energiei copilului interior”, “Conectarea și integrarea energiei femeii interioare” (2 module), “Conectarea și integrarea energiei bărbatului interior”, etc), armonie relațională ( ateliere de alchimizare relațională, analiza compatibilității energiei de cuplu), analiza vocațională și parenting, tabere de dezvoltare personală (“Întâlnirea Reginelor – Integrarea arhetipurilor feminine: Mama, Iubita, Magiciana, Amazoana”).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: www.upperself.ro sau Facebook Upperself.


 


 


 


 


 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu