Filme Go out

Saga Amurg :: Luna noua


Luna Noua - Twilight In Twilight (Amurg), ecranizarea a primei carti din celebra serie scrisa de Stephenie Meyer, asistam la inceputul iubirii aproape imposibile dintre muritoarea Bella si vampirul Edward.

Insa aventurile prin care trec cei doi pentru a fi impreuna nu se opresc aici. Dupa ce James, cel care o vaneaza pe Bella este infrant, relatia dintre Bella si Edward pare a intra intr-o zona de calm la inceputul celei de-a doua parti din saga Amurg (Twilight). Insa o intamplare obisnuita pentru oameni, o simpla taietura cu hartie, declanseaza un eveniment dramatic intr-o casa plina de vampiri. Jasper nu se poate abtine, si o ataca pe Bella, iar Edward constientizeaza cu adevarat pericolul pe care el si cei asemenea lui il reprezinta in viata unui om muritor.

Astfel, Edward ia decizia de a o parasi, iar singurul care o scoate pe Bella din starea catatonica in care intra o data cu plecarea iubirii vietii ei este Jacob. Insa si prietenul ei cel mai bun ascunde un secret…

In curs de ecranizare se afla al treilea volum al seriei: Eclipsa, care va aparea pe marile ecrane la sfarsitul lui iunie 2010.

Actori: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Nikki Reed, Dakota Fanning
Regia: Chris Weitz

Galerie
de poze :: Saga Amurg: Luna Noua
(click pentru a mari)

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu