Evenimente Go out

ROBOSONIC *DE* @ COLECTIV, 29 nov 2014

ROBOSONIC *DE* @ COLECTIV, 29 nov 2014Pregătește-te să închei toamna cu o doză bună de deep house nemțesc! Renumită pentru muzica electronică, scena din Berlin se deschide pentru o seară în club Colectiv, sâmbătă, 29 noiembrie, avându-i ca headlineri pe cei 2 artiști care compun duo-ul berlinez Robosonic.

În incinta unei foste fabrici de teniși, clubul Colectiv pregătește o noapte eclectică în care să-ți amintești de cele mai bune nopți de dans din București, împreună cu prietenii care au experimentat pe nopțile lor albe ce înseamnă adevăratul party scene bucureștean. Și cum nimic nu e întâmplător, încălță cei mai cool sneakersi ca să fii sigur că te țin bateriile până dimineață!

Noi o să fim acolo cu muzică bună, spațiu aerisit, sonorizare top-notch și barmani puși pe glume, dar mai ales pe cocktailuri care să-ți trezească la viață toate papilele gustative!

Line-up:
ROBOSONIC (DE) | VICTOR STANCOV 
CHARLIE BOY | MAD ZEN

Despre artiști:

ROBOSONIC adică Cord Henning Labuhn și Sacha Robotti s-au făcut remarcați pe scena muzicii electronice internaționale în 2012, când au lansat hit-ul de vară “Worst Love“. Lansat pe OFF Recordings, cu B-Side “Thankful“ și cu un remix realizat de prietenul lor Dr. Dru, melodia a devenit un clasic. În scurt timp și-au revendicat prima poziție în topul lunar Resident Advisor și poziția 35 în ’Top Charted Tracks of 2012’. Mai târziu, tot în 2012, Robosonic au lansat EP-ul “Over the Edge“ care a avut un succes copleșitor pentru artiști. 
Chiar dacă succesul lor este relativ recent, nu faceți greșeala să credeți că Robosonic sunt o apariție nouă pe scena muzicală. Cariera lor este o constantă luptă artistică fără compromisuri pentru independență muzicală, la baza căreia stă credința puternică în a face lucrurile să se întâmple împotriva tuturor piedicilor. 
Deci, pregătiți-vă pentru mult haos muzical creativ, inspirație open source, petreceri sălbatice, antrenamente vizuale, sudoare pe pereți și o mulțime de muzică bassy!
Social:
https://www.facebook.com/Robosonic.Berlin 
https://soundcloud.com/robosonic 

VICTOR STANCOV este un tânăr DJ și producător născut și crescut în București. A studiat arhitectura de unde și afinitatea sa pentru artele plastice, design-ul și artele vizuale. În primii săi ani de studio a dezvoltate o pasiune pentru muzică și a decis să urmeze o carieră în domeniu. În ultimii ani a pus muzică alături de Butch, Radio Slave, Jori Hulkkonen, Charles Webster, Alexander Robotnick, Jimpster, Matthias Meyer, Patlac, Alex Niggemann, Milton Jackson, Shur-i-Kan, Roberto Rodriguez, Ben Westbeech, The Rapture, Tanner Ross, Thugfucker, Ian Pooley și mulți, mulți alții.
https://www.facebook.com/victorstancovro 
https://soundcloud.com/victorstancov 

CHARLIE BOY a cunoscut atâtea cluburi, promoteri, muzici, artiști la viața lui de DJ din garda veche din București, încât era normal ca maturizarea lui să fie atât de prolifică. Descoperind diverse moduri în care determină oamenii să abandoneze discuții și drinkuri și să se miște așa cum le dictează undele din monitoarele audio. Charlie apare cu o figură nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, puțin techno, ceva disco dar în aceeași notă jucăușă care l-a caracterizat de la prima urcare în spatele pupitrului. 
https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking

MAD ZEN este un duo de DJ și saxofon pe care l-au format vara aceasta. Saxofonistul, Alexandru Arcuș, a cântat mult timp solo și în proiecte de jazz/ethnojazz/experimental și a concertat prin toată Europa. Timon Cârneci, DJ-ul trupei, a pus la randul său de cațiva ani muzică în cluburi din Londra și din București și a fost foarte activ pe partea de producție muzicală. Cei doi s-au întâlnit căutând o nouă direcție de exprimare în muzica electronică și au fost primiți cu încântare de fiecare dat[ când au concertat în formula aceasta prin cluburile Bucureștene și nu numai.
https://soundcloud.com/madzenduo 

Bilet: 20 lei presale și 30 lei la intrare în ziua evenimentului.

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/705615012868923/

Parteneri Media: sapteseri.ro, deezer, mixtopia.ro, getlokal.com, bestmusic.ro, infomusic.ro, feeder.ro, roevents.ro, urban.ro, orasulm.eu, sub25.ro, iconcert.ro, anyplace.ro, 1music.ro, modernism,ri, djsets.ro, amdoar18ani.ro, irealmusic.ro, trilulilu.ro, metropotam.ro, musicaddict.ro, musicnights.ro, regielive.ro, egirl.ro, tattooit.ro, urbo.ro, vinsieu.ro, yuppy.ro

ROBOSONIC *DE* @ COLECTIV, 29 nov 2014
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu