Filme Go out

Pumni de otel / Real Steel

Pumni de otel / Real SteelDin start am acordat filmului o bila alba doar pentru ca joaca Hugh Jackman in el, un actori foarte talentat.

As putea sa descriu pe scurt filmul drept o reproducere a lui "Rocky". In film, Hugh Jackman il interpreteaza pe Charlie, un fost boxer care din pacate a pierdut sansa la titlu insa acum se afla intr-o noua era unde ringul este ocupat de roboti si nu de oameni. Charlie este un orgolios ce isi urmareste doar propriul interes chiar si in defavoarea propriului sau fiu ce trebuie sa isi petreaca vara cu acesta pana sa intre in custodia matusii.
 
          Charlie este condus de dorinta de a face bani rapid, folosindu-se de roboti fara scrupule. Minte, inseala si este lipsit de sentimente. Insa cand fosta iubita moare, se vede nevoit sa aiba grija pentru o scurta perioada de fiul sau, acesta se trezeste intr-o neasteptata situatie. Se foloseste de el pentru a primi o suma mare de bani.
 
Cum aschia nu sare departe de trunchi, baiatul lui este la fel de direct si condus de propria pasiune precum si tatal sau. Acesta reuseste sa patrunda in armura de otel a propriului tata cu ajutorul unui robot pe nume Atom, pe care impreuna il antreneaza sa devina o arma de neinfrant in ringul de box.

Personal mi-au placut scenele de bataie dintre robotii frumos colorati si luminati pentru ca efectele vizuale sa para mai interesante. Iar actorii si-au jucat foarte bine rolurile astfel incat au pus in valoare scenariul slabut cu aceeasi tema nemuritoare din care mesajul este: niciodata nu trebuie sa renunti in ceea ce crezi.
 
Este un film de weekend si usor de digerat, cu un punctaj IMDB de 7.6 si, pentru a va spori interesul, iata si un trailer:

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu