Evenimente Go out

Marea Lansare ZapperNews

Marea Lansare ZapperNews

Haide să sărbătorim cu eleganţă şi şampanie Marea Lansare ZapperNews, care se anunţă una spectaculoasă! Cel mai aşteptat eveniment Zappers iată că a sosit! Te aşteaptă cu o explozie de ştiri şi informaţii proaspete, multe breaking news şi articole, menite să atingă toate nişele importante de pe piaţa românească!

Cine suntem noi?

ZapperNews.ro este rezultatul ingeniozităţii, a cunoaşterii şi a unei doze consistente de muncă. Noi suntem la curent cu tot ce mişcă în lume, de la ştiri din domenii precum sport, turism, tehnologie, până la poveşti ce fac înconjurul lumii. Ne ocupăm de tot pentru ca utilizatorii noştri să fie mereu informaţi!

Când spui ZapperNews, te gândeşti la un mix optim de informare, cunoaştere şi divertisment, menit să trezească curiozitatea oamenilor în legătură cu lumea din jurul lor. Fiind un trust media într-o singură revistă, ZapperNews oferă informaţii unice inspirate din domenii foarte variate, de la meniuri, reţete, muzică, artişti de top, cumpărături online, preţuri şi promoţii, până la modă şi produse high-tech de top. Citeste mai mult aici.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu