Evenimente Go out

Le Bonton lansează prima serie de workshop-uri de cosmetice naturale de anul acesta

Le Bonton lansează prima serie de workshop-uri de cosmetice naturale de anul acestaBrandul de cosmetice naturale Le Bonton începe luna aceasta prima serie de workshop-uri din acest an în care participanții învață cum să își prepare acasă produse cosmetice. Atelierele sunt ținute de Dana Ciobotar, creator de cosmetice naturale, și au loc bilunar.

 

Seria de workshop-uri a început în 2012 la Brașov, iar ulterior au avut loc astfel de evenimente și la Bacău, Iași și Bucuresti. În cadrul lor, participanții află informații utile despre ingredientele potrivite pentru mai multe tipuri de produse cosmetice (săpunuri, creme de față, loțiuni tonice, scruburi de corp etc.) și pașii concreți pentru prepararea acestora.
Fiecare workshop are ca temă un anume produs cosmetic, care e preparat de fiecare dintre participanți după indicațiile Danei Ciobotar. Atelierele au loc la Cafeneaua La Belle Vie din București (Str. Andrei Mureșanu nr. 27). Fiecare eveniment are o taxă de participare care acoperă costurile materiei prime pentru realizarea produselor.

Am decis să începem acestă serie de workshop-uri pentru că există multe femei care își doresc să aibă la dispoziție produse adaptate nevoilor individuale ale pielii lor, fără să investească o mare sumă de bani, declară Dana Ciobotar.În plus, toți suntem preocupați de calitatea și de ingredientele incluse în rețetele produselor cosmetice pe care le folosim – când le preparăm noi înșine, avem control total asupra acestora și eliminăm posibilitatea alergiilor sau a bolilor de piele mai grave, adaugă aceasta.

Dana Ciobotar a urmat cursuri de producere de cosmetice în cadrul Soap Making School din Vancouver și în 2012 a început să pună în practică o serie de idei care s-au dovedit, odata cu trecerea timpului, a fi bazele brandului Le Bonton în 2013. Brandul oferă o largă varietate de produse cosmetice naturale, dar și evenimente în cadrul cărora sunt popularizate metodele de obținere a cosmeticelor din ingrediente naturale. Materia primă a cosmeticelor provine de la mici producători locali, care pun pe primul plan calitatea și sănătatea, nu profitul. Produsele au la bază ingrediente delicate, ca uleiurile esențiale din plante, apele florale sau mierea.
 
Despre BONTON
Bonton (www.lebonton.ro) este un brand mic, cu ambiții mari, care își propune să demonteze cât mai mult din miturile conform cărora produsele 100% naturale sunt scumpe sau foarte scumpe. Bonton este dovada produsele de înfrumusețare nu trebuie cumpărate din străinătate, ci pot fi făcute chiar și acasă cu ingrediente la îndemână. Brandul oferă posibilitatea oricărui consumator să folosească un produs personalizat, fie că îl comandă, fie ca apelează colaboratorii Bonton pentru a afla ce i se potrivește, sau pentru a învăța cum să îl prepare acasă.
 
Contact:
Andreea Nilcă
PR Manager
[email protected]
0742.959.859
 
Dana Ciobotar
[email protected]
 
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu