Evenimente Go out

Incepe Atelierul de creatie pentru copii „Minunile Copilariei”

Incepe Atelierul de creatie pentru copii „Minunile Copilariei”Părinții care caută activități pe care să le facă împreună cu cei mici în acest weekend pot merge sâmbătă, 9 mai la un atelier de creație pentru copiii, în care cei mici vor învăța să facă un aranjament floral, alături de un florist profesionist. Înscrierile se pot face prin formularul de pe pagina dedicată Atelierului Minunile Copilăriei.

Ioana Marinescu, talentat designer florist la Magia Florilor, le va arata copiilor cum să realizeze un aranjament special pe care aceștia îl vor lua acasă.

Scopul este de a-i învăța pe copii câteva noțiuni de bază despre flori într-un mod creativ: cum se taie codițele, cum ajută florile să reziste mai mult, ce este un burete floral și cum se folosește.

„Sâmbăta, în cadrul atelierului, vom împleti joaca, atât de iubită de cei mici, cu dragostea pentru flori, pe care dorim să le-o insuflăm. Atelierul este dedicat lucrului împreună și ste o oportunitate grozavă de a petrece timpul liber în familie și de a stimula creativitatea celor mici!”, ne spune Ioana.

La finalul atelierului, copiii au parte si de o supriză: vor pune aranjamentele create în brațele unor jucării de pluș, pe care le vor lua acasă.

Atelierul este pentru copiii cu vârsta între 4 și 9 ani și va avea loc sâmbătă, în data de 9 mai, în intervalul orar 11:00-12:00, la SkyBar din Calea Dorobanți, nr. 155, etajul 5. Sunt disponibile 24 de locuri. Biletele sunt 49 de lei/pereche părinte-copil și se pot lua sâmbătă, direct la atelier. Toate consumabilele sunt asigurate de BluParty, iar atmosfera și decorațiunile de petrecere vor fi asigurate de magazinul de decorațiuni pentru petreceri LaParty.ro

Detalii Atelierul Minunile Copilăriei

Data: sâmbătă, 09 mai 2015

Intervalul orar: 11:00 – 12:00

Locatia: SkyBar din Calea Dorobanți, nr.155, et.5 (harta aici)

Vârsta copiilor: 4- 9 ani

Coordonator atelier: Ioana Marinescu, de la Magia Florilor

Consumabilele: sunt asigurate de BluParty

Pentru mai multe informații puteți trimite un e-mail la [email protected] sau apela 0732 99 27 27 / 021 252 2003.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu