Evenimente Go out

History of a lost Love – la prima ediţie în România

History of a lost Love – la prima ediţie în RomâniaAsociaţia Club Sportiv “Feel&Dance” organizează în perioada 21-23 noiembrie 2014, la Bucureşti, prima ediţie a “History of a lost LoveDance Festival.

Timp de trei zile, artişti din ţară şi din străinătate vor împărtăşi emoţiile muzicii pe ritmuri de Salsa on1&2, Palladium Mambo, Bachata, Kizomba, Dansuri de Societate, Tango Argentinian. Pentru prima dată în România, istoria dansului şi conexiunea acestuia cu muzica vor fi prezentate sub forma unor proiecţii de film documentare, iar invitaţii speciali vor susţine workshop-uri bazate pe muzicalitate şi istorie, urmate de petreceri tematice, special realizate în decorul filmului alb-negru.

Gazdele evenimentului ce vor electriza atmosfera, pe parcursul celor trei zile de festival, sunt Josué Joseph şi Brigitte Christine Preda. Josué Joseph este Director şi Producator al seriei de filme câştigătoare de premii “La Época”, instructor internaţional din New York, cantăreţ şi compositor, laureat al premiilor Salsa Grammy. Brigitte Christine Preda este psiholog, performer şi instructor de dans din România.

La Época (Josué Joseph şi Sara Krawczyk), Pedro Gómez, instructorul de origine cubaneza care a adus pentru prima data stilul Salsa în Europa în 1986, Lucian Stan, promotor activ al Tangoului Argentinian în România şi participant la Campionatul Mondial de Tango Argentinian 2014, Domenico Cinisi, instructor de dans din Italia, sunt doar cateva dintre numele sonore ce vor încânta publicul la Bucureşti.

Evenimentul destinat iubitorilor de dans şi muzică de calitate se va desfăşura între 21-23 noiembrie, în cadrul locaţiei Marcon~Calise, Str.Constantin Noica 140A, (podul Cotroceni).

Programul complet al “History of a lost Love” Dance Festival poate fi găsit pe www.dance-festival.lectiidedans.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului. Elevii, studenţii şi grupurile organizate beneficiază de reduceri speciale la achiziţionarea biletelor. Detalii la [email protected]

Feel&Dance

Feel&Dance este o şcoală de dans ce şi-a început activitatea în 2005, unde se predau dansuri de Societate (Vals lent si Vienez, Foxtrot, Cha cha, Jive, Samba), Latino (Salsa & Bachata), Tango Argentinian. În 2014 a obţinut certificarea de club sportiv de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi de la Federaţia Română de Dans Sportiv.

Ioana Lupescu, Preşedintele şi Antrenorul principal al clubului, este membru activ din 1997 în Federaţia Română de Dans Sportiv – arbitru, antrenor şi dansator cu o vastă experienţă în dansurile de Societate, Latino şi în Tango-ul Argentinian.

Sponsori: Redd’s Mojito, Today Advertising, designer Adriana Agostini, Marcon~Calise, Tetra Vision

Parteneri media: Radio România 3Net, Ziare.com, e-girl.ro, 121.ro, getlokal.ro

Parteneri: PRO BUFTEA MODERNĂ – Asociaţie Culturală, Royal Travel, designer Christina Andrei, beautician Roxana Obretin

Contact: Delia Nan – PR

e-mail: [email protected]

telefon: 0753.321.226


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu