Filme Go out

Harry Potter si Printul Semipur


Harry Potter Ecranizarea celei de-a sasea carti, Harry Potter si Printul Semipur, scrisa de J.K. Rowling, s-a lasat un pic asteptata , fiind intai programata pentru premiera in toamna anului trecut (intre timp insa ne-am putut delecta cu Povestile Bardului Beedle, un artefact magic, direct din biblioteca lui Dumbledore la noi in librarii), insa cu siguranta fanii nu sunt dezamagiti de noile aventuri ale lui Harry, Ron si Hermione.

Aventurile din Harry Potter si ordinul Phoenix continua, si faptul ca

Lordului Cap-de-Mort

a reaparut este deja stire publica, iar acolitii lui sunt vanati pentru a fi inchisi. Malfoy a fost deja descoperit ca ii este inca fidel intunecatului vrajitor, dar ceea ce nu se stie este ca insusi fiul sau Draco a fost recrutat pentru a duce la bun sfarsit un plan malefic, chiar din interiorul scolii.

In timp ce Draco isi face curaj pentru prima crima din viata sa, Harry si Dumbledore incearca sa desluseasca secrete ale

Lordului Cap-de-Mort, crucial pentru misiunea lor fiind o amintire specifica a profesorului

Horace Slughorn.

Deja in al saselea (si penultimul) an la Hogwarts, cei 3 prieteni au de infruntat si alte probleme in afara de amenintarea

Lordului Cap-de-Mort. Harry si Hermione simt pentru prima data fiorii iubirii, insa obiectele afectiunii lor, si anume fratii Weasley, Ron si, respectiv, Ginny, par total nepasatori.

Cu:

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane

Regia:

David Yates

Comenteaza si spune-ne parerea ta despre acest film! Castiga si tu invitatii la film oferite de Hollywood Multiplex !

Imagine: hmultiplex.ro

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu