Evenimente Go out

GORILLAZ SOUND SYSTEM (DJ Set), ONRA (live), PHAELEH, pe 6 Decembrie

GORILLAZ SOUND SYSTEM (DJ Set), ONRA (live), PHAELEH, pe 6 DecembrieBasswiserevine la începutul iernii cu un line-up de proporții astronomice pe 6 Decembrie – reunim sub aceeași cupolă Gorillaz Sound System (DJ Set) alături de Onra (Live!) și Phaeleh. Cei care și-au lustruit ghetele,cu o seară înainte, pot găsi în ele biletul la cea mai mare petrecere bass music din acest sezon!

 Un nou show Gorillaz Sound System, a cărui gazda va fi Atelierul de Producție, îl va aduce în București pe fondatorul său, Remi Kabaka, omul din spatele personajului Russel Hobbs AKA  “that overweight drummer from that band called Gorillaz”. De această dată va împărți scena cu un live act semnat Onra, producător francez ce își are rădăcinile muzicale în cultura veche vietnameză și mai nou inspirat de bollywood în cel mai recent proiect al său, si cu Phaeleh, un artist multi-instrumentist, producătorul și DJ-ul al cărui ultim album a fost numit de cotidianul The Guardian ca ”debordând calitate”.
 
Deschiderea show-ului va veni din partea binecunoscutului artist local Ufe. Biletele se vor pune la vânzare în presale la prețul de 30 de lei și se găsesc la Magazinul H2O din strada Lipscani, iar la intrare prețul acestora va fi 40 de lei. Evenimentul  va începe la ora 22:00.
 
 
GORILLAZ SOUND SYSTEM (DJ Set)
 
Pentru cei interesați de cultură, este foarte puțin probabil să nu se fi bucurat deja de munca lui Remi Kabaka. Abilitățile sale sunt la fel de variate ca ale artiștilor cu care colaborează. Ca percuționist la Gorillaz sau vocea bateristului Russel Hobbs, ca mâinile în plus de ajutor pentru Banksy sau coleg de  trupă cu legendarul Bobby Womack, adaosul special cu care Remi condimentează lucrările în care se implică este greu de cuantificat, dar la foarte mare căutare. 
 
Un londonez veritabil, Remi Kabaka este un fenomen modern. Un om care poate crea, un curator și un om cu capacitatea de a vinde o idee interesantă, indiferent de formă în care aceasta se modelează,  fie că este vorba de audio, vizual sau experimental. Kabaka a înființat Gorillaz Sound System, dar de asemenea este si un membru fondator al colectivului Africa Express. Adaugând și regia artistica pentru ambele branduri și artiști, producția muzicală (DRC Music – impreuna cu Damon Albarn) și cele peste 200 de evenimente la care a mixat ajungem la concluzica ca nu este domeniu in care artistul nu poate excela.
 
 
ONRA (LIVE!)
 
Onra a realizat primul album în colaborare cu producătorul Quetzal ( Al Quetz ) în 2006, numit ”Tribute”, un proiect inspirat de muzica soul.  În același timp, el a început colaborarea cu Byron the Aquarius , un clăpar din Alabama și a lansat un album sub numele de Byron & Onra "The Big Payback " în 2007 la label-ul japonez ”Circulations”. Ei au apărut pe compilații precum Beat Dimensions și New Worlds de Jay Scarlett.
 
În 2006, el a mers în Vietnam  pentru prima dată și a adus înapoi peste 30 de înregistrări din China și Vietnam din anii 60 și 70. A realizat o colecție de 32 piese cu acest material unic și a numit-o , ”Chinoiseries” , un album care îmbină hip-hop și influențe de muzică pop vietnameză. În 2008 a fost selectat pentru a participa la Red Bull Music Academy. În 2010, Onra lansat ultimul său LP ”Long Distance” la All City Records. Acesta dispune de piese cu Oliver DaySoul , colegul său francez Walter Mecca și T3 de la Slum Village, vocalistul soul Reggie B și Sativa. În 2011, Onra a lansat un al doilea volum de Chinoiseries , numit "Chinoiseries Pt. 2 " tot la All City Records, cu înregistrări găsite în China , Thailanda și Vietnam . În 2012, Onra a lansat cel mai nou EP al său – ”Deep In The Night” – sub aripa lui A-Trak, la Fool's Gold Records.
 
 
PHAELEH
 
Încă de la debutul său în 2008, Phaeleh aka Matt Preston a adus un surplus procesului de dezvoltare a unui stil inimitabil al muzicii electronice, stil care șerpuieste între tempo-uri schimbătoare și timbre de dubstep, garage, electronica și house. El produce muzică ce ar putea fi descrisă vag ca Electronica cinematografică, dar rădăcinile sale sunt în dubstep, garage și house. Compozițiile sale sunt o fuziune de instrumente live și producție de sunete mixate electronic. El a creat numeroase mixuri, două albume și 11 EP-uri și single-uri.
 
Ultimele două release-uri de lungă durată ale lui Phaeleh au fost scoase cu ajutorul Afterglo Records – "Fallen Light" și " ‘The Cold In You’". Ele au consolidat poziția sa ca unul dintre cei mai interesanți producători din Bristol. Downbeat-ul lui Phaeleh onorează tradiția predecesorilor săi Bristolieni, Massive Attack, Tricky și Portishead, cu o perspectivă proaspătă și o pasiune pentru subbass.
 
 
LINEUP
• Gorillaz Sound System (DJ Set)
• Onra (live)
• Phaeleh
• Ufe

 
BILETE
• 30 Lei la magazinele H20 (str. Lipscani), Ollie Gang Shop (str. Blanari, nr.12), Uman (str. George Enescu – P-taRomana)
• 40 Lei – la intrare
 
DETALII
• Vineri, 6 decembrie 2013, ora 22:00
Atelierul de Productie (Bld. Splaiul Unirii, nr.160)
• Organizator: Basswise Crew
• Acreditari presa:[email protected]
 
LINK EVENIMENT FACEBOOK
https://www.facebook.com/events/512419625514204/
 
SPONSORI
• Olmecahttps://www.facebook.com/olmecatequila
• Grolschhttp://www.facebook.com/ExperimentalistRO
 
PARTENERI MEDIA
Vibe FM, 1Music Channel, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, Beatfactor.ro, BeUnderground.ro, djsets.ro, Feeder.ro, E-Girl.ro,GetLokal, HipMag.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, InOras.ro, InStilulMeu.ro, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Metropotam.ro, Nights.ro, Orasulm.eu, Party People, Port.ro, RoEvents, Sofresh.ro, SZE.ro, Sapte Seri, Suburban.ro, Sekazone.ro, Tilllate, TheVandalList.com, The Party Tracker.ro, VICE.com/ro, Veioza Arte, Urban.ro, Zile și Nopti, Ziarul Ring
 
ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu