Evenimente Go out

Galeriile Noblesse si Hamid Nicola Katrib reinterpreteaza Bradul de Craciun

Galeriile Noblesse si Hamid Nicola Katrib reinterpreteaza Bradul de Craciun5 Decembrie nu este doar Ajunul de Mos Nicolae, ci un prilej de a reuni oamenii buni si de a demonstra solidaritatea fata de copiii defavorizati. Galeriile Noblesse – lider in amenajarile interioare si sustinator al designului romanesc, impreuna cu arhitectul Hamid Nicola Katrib se alatura celei de-a XIII-a editii a evenimentului de strangere de fonduri organizat de „Salvati Copiii”. Cu aceasta ocazie, motivati de inspiratie, pasiune si emotie, au creat o piesa de mobilier unica, ale carei forme si culori transmit bucuria si veselia Sarbatorilor de Iarna.

Realizat din lemn de stejar sculptat si pictat manual in cromatica gingasa a globurilor de Craciun, cu blat din lemn Zebrano – originar din Africa si o veioza integrata, „Bradul Fermecat de Turta Dulce” realizat de Hamid Nicola Katrib cu sprijinul Galeriile Noblesse este cu adevarat original. Multifunctionalitatea masutei create special pentru acest eveniment consta in valoarea sa practica, la care se adauga cea decorativ-estetica, deoarece corpul de iluminat integrat are forma unui veritabil bradut, evidentiat prin finele insertii de fire de matase.

Speram ca piesa de mobilier propusa de noi sa se bucure de succes si sa fie licitata in seara galei din 5 Decembrie deoarece reprezinta un proiect in care ne-am implicat cu iubire si cu dorinta de a le usura copiilor povara traiului zilnic, dar si povara sufletului care, uneori, este mai mare decat cea materiala. Asa cum sustinem designerii si arhitectii din Romania, suntem recunoscatori ca putem sprijini sistemul educational din Romania prin actiunile noastre, oferind copiilor mai putin norocosi cel mai pretios dar: invatatura. Colaborarea dintre  Galeriile Noblesse si arhitectul Hamid Nicola Katrib este una fireasca, motivata de pasiunea pentru designul interior care ne leaga si de misiunea comuna de a raspandi mesajul Festivalului Brazilor de Craciun -“CV pentru viitor”. In plus, Hamid a primit premiul pentru ,,Cel mai bun design rezidential” si „Best Designer” in cadrul competitiei organizate anual de Galeriile Noblesse, ,,InSign Awards – a declarat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

La randul sau, Hamid Nicola Katrib  sustine ca “in fiecare proiect al meu imi place sa inserez piese de mobilier originale, care imi poarta semnatura si ma ajuta sa personalizez cel mai bine un interior. Tocmai de aceea, m-am gandit ca odata cu cea de-a doua participare la acest eveniment de suflet sa realizez cu sprijinul Galeriile Noblesse ceva special si relevant pentru evenimentul magic mult asteptat: Craciunul. Este un obiect util, compus din masa cu o veioza integrata, iar culorile si forma sa ne duc cu gandul la o camera de copil, la frumusetea sarbatorilor de iarna vazute prin ochii acestuia.”

In definitiv,cele mai simple lucruri sunt si cele mai frumoase, insa de multe ori uitam sa le acordam importanta cuvenita tocmai pentru ca unora dintre noi, viata ni le-a oferit in dar.  De aceea, Galeriile Noblesse si designerul Hamid Nicola Katrib aduc alaturi de frumusetea Sarbatorilor si un cadou nepretuit, de care toti copiii ar trebui sa se bucure: educatia. Va invitam sa va lasati incantati de spiritul Sarbatorilor si de unicitatea brazilor de Craciun creati special pentru acest eveniment si sa contribuiti astfel la cladirea unui viitor mai bun si mai luminos pentru cei mici.

 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu