Evenimente Go out

Fun with Flowers: Décoruri de Craciun, ateliere de sarbatoare

Fun with Flowers: Décoruri de Craciun, ateliere de sarbatoareVrei sa-ti intampini oaspetii de Craciun cu un camin plin de caldura si un décor de bun gust? Atunci, vino pe 9 si pe 13 decembrie, de la ora 19:00, la ceainaria Smart Change, la atelierele „Fantezie de Craciun” si „Coronita de Craciun”, organizate de Interaktiv University. Iti promitem ca vei invata cum sa creezi aranjamente florale special pentru sarbatorile de iarna si ca vei gasi o multime de idei care sa te inspire.

Cele doua ateliere fac parte din seria “Fun with flowers” si se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos si natura, dar mai ales celor pasionati de creativitate si hand-made. Intr-o atmosfera de sarbatoare, alaturi de prieteni dragi si un ceai aromat vom petrece ore de neuitat!

Atelierele vor fi sustinute de Ana Maria Greavu, o tanara designer floral, al carei talent poarta un nume simplu, dar care spune tot: FlowersByAna.

Alaturi de Ana vom patrunde in lumea magica a decoratiunilor florale de iarna, vom afla cateva notiuni de baza despre aranjamentele florale si despre prelucrarea florilor pentru a fi utilizate in acest fel. Pe 9 decembrie vei crea un aranjament pentru masa de Craciun, iar pe 13 decembrie o coronita inedita care va inveseli usa de la intrare.

Pretul fiecarui atelier este de 140 RON, iar pentru inscriere teinvitam pe aceasta pagina. Materialele sunt asigurate de catre organizatori, iar rezultatul final va fi luat acasa de catre fiecare participant.

IMPORTANT: Vrem sa stii ca 5 RON din fiecare bilet cumparat pentru acest atelier se vor duce catre David, un baietel de 3 ani, diagnosticat cu o boala rara a sangelui si a carei singura speranta e un tratement costisitor in strainatate. Pentru ca stim cat de greu trebuie sa le fie micutului David si familiei sale, echipa reINVENT a pregatit o cutiuta speciala care va sta toata luna decembrie la sediul Smart Change pentru ca toata lumea care doreste sa poata dona pentru David. Va multumim!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu