Concerte Go out

Finntroll, TYR si Skalmold vor concerta la Bucuresti

Finntroll, TYR si Skalmold vor concerta la Bucuresti

Finntroll, TYR si Skalmold vor concerta la Bucuresti, duminica, 15 septembrie la Silver Church, intr-un show intitulat sugestiv "The Trolls Are Coming!".
Dupa ce showul de la Brasov s-a anulat, Bucurestiul ramane singura optiune pentru fanii trolilor de a-i vedea live anul acesta. Se pare ca nu doar romanii strang randurile pentru a participa la concert: peste 50 de bilete au fost cumparate din Bulgaria, 12 din Ucraina si 8 din Republica Moldova.
Finlandezii dar si celelalte trupe promit un show complet de folk metal pentru fanii lor.  Evenimentul va dura nu mai putin de 5 ore iar trupa promite sa aduca merchandise suficient pentru orice rocker dar mai ales pentru orice buzunar.  Bilete la pretul de 90 de lei puteti gasi pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro sectiunea Bilete. Biletele se pot achizitiona si in ziua concertului fiind tot la pretul de 90 de lei.
Finntroll au cucerit scena metal odata cu lansarea hitului Trollhammaren, iar pe parcursul carierei de aproape 20 de ani, grupul finlandez a impus standarde reale pentru scena pagan metal, oferind publicului un mix perfect intre sonoritatile viking, black metal si folk. Formatia vine la Bucuresti pentru a-si promova cel mai nou album intitulat Blodsvept, disponibil incepand cu data de 25 mai. "Combinand sunetul clasic cu influente non-traditionale – in perspectiva muzicii metal – am reusit sa compunem 11 piese cu un sound pe care l-am dorit de foarte mult timp. A fost una din cele mai dificile sarcini. Cum poti pastra un sound proaspat si totusi familiar dupa 6 albume si 15 ani?" "La un moment dat ne-am temut ca aceste piese nu sunt suficient de melodice. Apoi am inceput sa credem ca sunt prea melodice. Ce se intampla daca fanii nu vor fi de acord? Ce se intampla daca vor fi dezamagiti? Asa ca ne-am pus pe treaba si ne-am intrecut potentialul. Este 100% Finntroll." declara trupa.

TYR  este probabil cea mai exotica aparitie a scenei folk/viking. TYR a luat nastere in 1998, pe vremea cand membrii trupei aveau doar 17 ani. Muzica formatiei este puternic inspirata de mitologia nordica, muzica traditionala a Insulelor Feroe precum si muzica heavy metal. O trupa deloc straina pentru publicul roman, TYR a concertat in cadrul celebrelor turnee Paganfest si Black Sails Over Europe, concertand alaturi de Ensiferm, Eluveitie, Turisas, Korpiklaani, Amon Amarth sau Alestorm.

Formatia isi va promova noul album programat pentru lansare in aceasta toamna.

Distractie placuta la concert si asteptam impresii! 🙂

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu