Filme Go out

DUCESA – Traind sub acelasi acoperis cu amanta

DUCESA – Traind sub acelasi acoperis cu amantaGeorgiana Spencer devine Ducesa de Devonshire prin casatoria sa cu Ducele in anul 1774, la varsta de doar 17 ani. Este o perioada a renasterii, moda cucereste din ce in ce mai mult teren, iar politica trece prin noi reforme, totul este intr-o continua schimbare si evolutie.

Georgiana are un spirit bogat, este curioasa din fire, deschizand prin alegerile sale vestimentare drumul catre noua moda si tendintele sale. Prin firea ei cuceritoare ajunge repede adorata de toti cei din jurul sau. Desi paseste in casnicie cu fericire si incantata de aceasta noua experienta ajunge repede dezamagita de sotul ei.

Ducele nu ii mai acorda nici o atentie din momentul in care realizeaza ca aceasta nu ii poate oferi un baiat. Au totusi trei fete impreuna, dintre care una nu este fiica Ducesei ci a unei amante. Mama gaseste in inima ei bunatatea si dorinta de a creste fetita straina ca pe propria ei fiica. Bunatatea ei nu este insa rasplatita, ducele fiind o fire introvertita, foarte rece si calculata, egoist in foarte multe privinte, care nu reuseste sa o iubeasca asa cum ar dori ea, dar nici nu este capabil sa ii dea drumul.

Desi Ducesa este constienta de aventurile sotului sau, este total luata prin surprindere cand cea mai buna prietena a ei devine amanta sotului, iar acesta ia hotararea sa o aduca sub propriul lor acoperis cu tot cu cei trei baieti ai sai. Sa mananci la aceeasi masa cu amanta sotului tau a fost mai mult decat Ducesa a putut accepta. Ea fuge si traieste o poveste plina de pasiune cu Charles Grey, un tanar politician in plina ascensiune.

Este fericita pe deplin insa sotul ei vine dupa ea si o ameninta ca daca nu se intoarce acasa nu doar ca nu isi va mai vedea fetele niciodata, dar va avea grija sa distruga cariera lui Charles. Ea incearca sa il convinga ca asa este mai bine pentru toata lumea, amandoi fiind fericiti cu perechea aleasa, dar Ducele nici nu vrea sa auda.

Georgiana alege sa se intoarca la fetele ei si sa fie in continuare obligata sa traiasca sub acelasi acoperis cu amanta sotului sau pana la adanci batranete. De abia dupa moartea ei, Ducele se va casatori cu amanta.
 
Keira Knightley – Georgiana
Ralph Fiennes – The Duke
Charlotte Rampling – Lady Spencer

foto HMultiplex.ro

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu