Filme Go out

Drive In Cinema: Filme in confortul propriei masini


Drive In Cinema Baneasa Inceputul lui iulie vine cu o noutate in ceea ce priveste cinema-urile din Romania, si anume inaugurarea primului Drive In Cinema de la noi din tara, in cadrul Baneasa Shopping City.

Ce inseamna Drive In Cinema sigur nu are rost sa va explic, cu siguranta ati vazut suficiente filme americane in care cei doi protagonisti se duceau sa vizioneze un film in propria masina, sub cerul liber. Iar acum aveti posibilitatea sa "testati" pe pielea proprie. Tot ce trebuie sa faceti este sa va duceti cu masina cu minim o ora mai devreme, sa cumparati bilete (de persoana, si nu de masina) si apoi sa o parcati in locurile special amenajate, in fata ecranului gigantic amplasat pe unul din peretii centrului comercial.

Pana la film puteti apoi sa va plimbati linistiti prin magazine. In total sunt 2 spectacole pe seara, unul la 21:45 si cel de-al doilea la 0:45, deoarece este nevoie sa fie intuneric pentru a putea viziona in conditii optime filmul. Sonorul il vei auzi prin intermediul radio-ului din propria masina, iar ca in orice cinema iti poti cumpara bauturi si popcorn de la barul special amenajat in incinta.

Regulile sunt putin diferite de un cinema normal. Deoarece filmul il vizionezi in propria ta masina, nu vei deranja pe ceilalti daca raspunzi la telefon. In schimb nu ai voie sa aprinzi farurile sau sa tii piciorul pe frana, si nici sa claxonezi, oricat de extaziat ai fi de ce se intampla pe ecran.

Acestea fiind spuse te invit sa vizionezi sub cerul liber filme. Inaugurarea noului cinema Drive In s-a facut cu 2 pelicule, mult asteptatele Ice Age 3 si Tranformers.

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu