Evenimente Go out

Dannsa Studio te invită să descoperi dansul dintr-o perspectivă multisenzorială!

Dannsa Studio te invită să descoperi dansul dintr-o perspectivă multisenzorială!Dansul nu contenește să uimească privitorul,este o învăluire de mișcări coordonate care transformă fiecare secundă într-un moment artistic. Nu se poate dansa fără a privi partenerul, fără a asculta muzica, fără a simți ritmul și fără coordonarea precisă a mișcărilor. Toate aceste simțuri compun tabloul perfect al unei secunde de dans. Dansul transcede arta,realizând un mix inedit între mișcare și simțuri, fiind oexperiență multisenzorială, doar prin simplul fapt că îmbină toate simțurile într-un moment memorabil. 
 
“Dansul m-a fascinat din primul moment în care am intratîn contact cu el. Înprimulrând, muzicaîmiîncântasimțurile, iarmișcărileparcăîmiveneau natural dupăce am învățatpașii de bază. Mai mult de atât, plăcerea de a-mi coordonapartenera, de a măsincroniza cu ritmulmuziciiși de a improvizamișcări dictate de starea de spirit, transformădansulîntr-o experiențămultisenzorialăseducătoare.”a declaratMirel Roman, fondatorDanssa Studio.
 
Cursanții Danssa Studio – ceamaielegantăsală de dans din București– pot descoperi o varietate de dansuri de societate care să-i conducă spre o experiență multisenzorială. Fie că vorbim despredansurile latinoTango, Tango Argentinian, Salsa, Bachata, Merengue, Samba, Rumba care sunt recomandate persoanelor pasionale,de cele standard –Vals, Vals Vienez, Fox Trot –care vor fi pe gustul persoanelor conservatoare sau despreHustle, Jitterbug, Jive, East Coast Swing, West Coast Swingdansurile preferate de cei energici, instructorii de la Danssa Studio se vor asigura că participanții vor descoperi dansul din prisma unei experiențe multisenzoriale.
***
Danssa Studio este localizat în zona Parcului Kiseleff, adresa exactă fiind Bulevardul Ion Mihalache, nr. 62, București.  Îi puteți urmări pe Facebook aici: https://www.facebook.com/danssastudio/?fref=ts
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu