Evenimente Go out

Cornel Ilie (VUNK) in campanie electorala!

Cornel Ilie (VUNK) in campanie electorala!Trupa VUNK a lansat ieri pe pagina sa de facebook un atac dur la politicieni si la contextul social actual.

Sub forma unor afise electorale care ii infatiseaza pe membrii trupei in ipostaze cliseu ale liderilor actuali (mandri, aroganti, increzatori), VUNK transmite mesaje dure catre politicieni: “Sa ia mana de pe lumea noastra,/Speranta este ultima fereastra”, “Sa avem politicieni cu stil/ Nu animale-mbracate in civil”, dar si catre biserica si familie -“Ce ne facem cu parintii?/Au dat afara din biserica toti sfintii”.

Afisul electoral care-l infatiseaza pe liderul trupei, Cornel Ilie, este cel mai militantist si pare un indemn catre o intreaga generatie. Textul spune “Vin Alegerile! Noi nu ne dam batuti niciodata. Ne ridicam inca o data!”

"Cred, in continuare, ca suntem foarte multi cei care vrem sa ne facem auziti, doar ca nu suntem uniti si-atunci parem putini. De asta se creaza acea imagine si parere ca "asta-i Romania", "ca numai la noi se poate intampla asa" etc… 

Suntem multi cei care vrem sa se puna capat nepasarii, nesimtirii si arogantei clasei politice. O parte dintre ei sunt in acest cantec. Dar cei mai multi si mai importanti sunt cei de pe strada, care inca mai spera, dar nu au gasit "armele" cu care sa lupte. 

Vocea si cuvantul sunt "armele" noastre si ale lor. Mereu a fost timpul sa facem ceva, dar acum este timpul sa ne facem auziti", spune Cornel Ilie.

Trupa VUNK, care a creat recent un oras virtual – Orasul Minunilor – in care sa-si gaseasca locul oamenii care vor o viata mai buna, in care bunul simt si educatia sunt o solutie, nu o problema, nu este la prima sa exprimare ca voce a revoltei unei generatii. Cantecul “Vreau o tara ca afara” lansat pe 1 decembrie 2010 este si astazi prezent in emisiunile televiziunilor de stiri si este cantat de public cu multa putere si dorinta de mai bine, la toate concertele VUNK.

 
Pe 3 octombrie la Sala Polivalenta, VUNK doreste sa arate cum se poate vedea si, mai ales, simti lumea intr-un loc in care emotiile frumoase sunt puse in prim plan, in care oamenii stiu sa vada frumusetea din jur si sa se implice activ pentru o viata mai buna nu doar pentru ei, ci si pentru ceilalti. 

Concertul se numeste VUNK in Orasul Minunilor si este descris de trupa drept o poveste rock spusa printr-o experienta multi senzoriala, cu sunet surround si inovatii tehnologice unice in Romania.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu