Evenimente Go out

Copii, zâmbete și flori – compoziție de toamnă

Interaktiv University invită toți copiii să descopere lumea fascinantă a florilor la noul atelier de sezon: „Copii, zâmbete și Flori – compoziție de toamnă”. Acesta va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie 2014, între 10:30 – 12:00, la sediul Smart Change (zona Piața Romană).

Copii, zâmbete și flori – compoziție de toamnă“Copii, zâmbete și flori” este un atelier de aranjamente florale destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, menit să stimuleze creativitatea și sensibilitatea celor mici prin cultivarea admirației pentru frumos prin intermediul florilor.

De această dată, cei mici vor realiza o ramă foto sau un tablou, la alegere, folosind elemente naturale specifice toamnei: ghinde, frunze și castane. Vor învăța semnificația fiecărui element, cum să îmbine elemente florale cu cele non-florale precum și tehnici de bază ale realizării unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate într-un mod practic, de către trainerul Ioana Marinescu. Ioana este o mamă devotată, un talentat designer floral și creatoarea brand-ului ”Magia Florilor”. Ea a pregătit numeroase jocuri și misiuni interactive care vor aduce multe zâmbete în rândul copiilor.

La finalul atelierului cei mici vor pleca acasă cu aranjamentele pe care le realizează, acestea devenind cadouri perfecte pentru cei dragi.

Prețul atelierului este de 70 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Pentru înscrieri și mai multe detalii ne puteți contacta la adresa [email protected] sau puteți vizita pagina atelierului.

Vă așteptăm!

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu